Nokian N9-huippupuhelin julki ensi kuussa?

Nokian huhutaan julkistavan uuden N9-älypuhelimen ensi kuussa Barcelonassa järjestettävillä MWC-teknologiamessuilla. Huhujen mukaan MeeGo-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin tulee markkinoille huhtikuuhun mennessä.

MeeGo on Nokian yhdessä siruvalmistaja Intelin kanssa kehittämä käyttöjärjestelmä. MeeGoa käyttävää puhelinmallia on odotettu innostuneena jo kuukausien ajan.

Nokia toivoo N9-mallin tuovan potkua sen älypuhelinmallistoon. Huhujen mukaan uutuusluurissa on muun muassa 1,2 GHz prosessori, 768MB RAM, 1GB ROM ja N8-mallista tuttu ja kehuttu 12-megapikselin kamera.

MWC 2011 - mobiilialan huipputapahtuma

Vuoden merkittävin kansainvälinen mobiilialan messutapahtuma Mobile World Congress järjestetään 14.-17.2. Barcelonassa.

Tapahtumaan on tulossa yli 1 300 näytteilleasettajaa, ja siellä esitellään mobiilialan uusimpia tuotteita ja innovaatioita.

Nokian lisäksi myös muiden valmistajien messujulkistuksia koskevia huhuja liikkuu vilkkaasti netissä. Matkapuhelinvalmistaja HTC:n uumoillaan julkistavan uuden Scribe-tabletkoneensa. Myös SonyEricssonin huhutaan julkistavan jo ennakkoon kohutun PlayStation-älypuhelimensa messuilla. Samsung puolestaan saattaa julkistaa uuden lippulaivapuhelimensa Galaxy S2:n.

MTV3 uutiset tulee raportoimaan uutissivuillaan paikan päältä kiinnostavista uutuustuotteista.

Lue myös:

    Uusimmat