Mainos

Nokia julkisti uusia puhelimia - N8-julkistus jäi huhuksi

Nokia on julkistanut kolme uutta puhelinmallia: C3, C6 ja E5 -mallit. Tuotteissa on Nokian tiedotteen mukaan panostettu sosiaalisen median käyttöön ja viestittelyyn. Kännyköissä on täysikokoinen QWERTY -näppäimistö ja niillä pääsee yhtiön mukaan käyttämään kätevästi eri viestintäpalveluja.

- Ihmiset haluavat parhaan viestittelyn ja sosiaalisen median käyttökokemuksen edullisella laitteella, onpa kyse sitten yksinkertaisen tekstiviestin lähetyksestä, sähköpostista tai Twitter-viestistä. Nokia C3, Nokia C6 ja Nokia E5 ovat tehty tätä varten, toteaa Nokian markkinointipäällikkö Anssi Vanjoki.

N8-julkistus jäi huhupuheiden asteelle

Paljon kiinnostusta herättänyttä N8 -puhelinta ei kuitenkaan huhupuheista huolimatta julkaistu tänään. Laitteessa arvioidaan olevan jopa 12 megapikselin kamera, 3,5 tuuman kosketusnäyttö (360 x 640), HDMI -liitäntä, sekä Symbian^3-käyttöjärjestelmä ensimmäistä kertaa käytössä.

Nokia C3

Nokia C3 on Series 40 -puhelin ja se maksaa noin 90 euroa ennen veroja. Tuotteessa on Wi-Fi yhteydet, kahden megapikselin kamera ja 2,4 tuuman näyttö. Tuote tulee saataville toisen vuosineljänneksen aikana.

Nokia C6

Nokia C6 pohjautuu Symbianiin. Siinä on 3,2 tuuman näyttö, viiden megapikselin kamera, ilmainen Ovi Maps navigointi ja ulos liukuva näppäimistö. Myös C6 tulee saataville toisen vuosineljänneksen aikana ja sen hinta ennen veroja on noin 220 euroa.

Nokia E5

Nokia E5 puhelin pohjautuu myös Symbianiin. Nokian tiedotteen mukaan puhelimessa on pyritty yhdistämään työntekosovellukset ja viihdeominaisuudet. E5-malli tulee markkinoille kolmannella vuosineljänneksellä noin 180 euron hintaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.