Mainos

Nokia-kellolle esiteltiin uusia rannekkeita - useita materiaali- ja värivaihtoehtoja

Nokia on esitellyt aktiivisuusrannekkeena toimivalle Steel-kellolleen ja myös sykemittarilla varustetulle Steel HR:lle uusia ranneketyylivaihtoehtoja.

Uusia rannekkeita on tarjolla useissa eri väreissä. Materiaalit ovat silikoni, nahka ja Summer Edition -rannekkeissa yhdistelmä nahkaa ja synteettistä tekstiilimateriaalia.

Nokian omassa verkkokaupassa silikonirannekkeiden hinta on 24,95 euroa, nahkarannekkeiden 49,95 euroa ja Summer Edition -yhdistelmärannekkeiden 39,95 euroa.

Nokia esitteli Steel-kelloa uusilla ranneketyyleillä varustettuna myös Berliinin IFA-messuilla muiden terveysliiketoiminnan tuotteidensa ohella. Muita tuotejulkistuksia ei Nokialta IFA-messujen yhteydessä nähty.

Nokian terveystuotteet rakentuvat sen viime vuonna ostaman ranskalaisen Withingsin perustalle. Tuotteissa on tänä vuonna otettu käyttöön Nokia-brändi.

Itse Nokia Steel -kello maksaa 129,95 euroa ja Steel HR -kello 189,95 euroa. Nokia-logolla varustettu Steel HR -kello on tulossa saataville vasta syksyn aikana. Steel-kellon nyt Nokian verkkokaupasta hankkivalle tarjotaan kaupan päälle yksi itse valittu silikoniranneke kellon tavallisen mustan tai valkoisen rannekkeen lisäksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.