Nokia Arenassa huima draaman kaari yli 10 000 katsojan edessä – tyrmistys vaihtui riemuun tällä osumalla

1:25
Kristian Tanus räjäyttää Nokia Arenan jättiyleisön huutoon.

Lauantainen Tapparan ja TPS:n välinen SM-liigan ottelu päättyi hurjaan draamaan. Tappara vei lopulta ottelusta voiton jatkoajalla maalein 2–1. Nokia Arenassa ottelua todisti 10 779 katsojaa.

TPS johti ottelua pitkään Michael Dal Collen avauserän osumalla. Tappara tuli kuitenkin kolmannessa erässä väkisin tasoihin, kun Veli-Matti Savinainen osui Maksim Matushkinin ja Jori Lehterän syötöistä.

Jatkoajalla Kristian Tanus räjäytti Nokia Arenan suoraan huutoon laukomalla ylivoimalla voittomaalin. Tehopiste oli Tanuksella uran 100:s SM-liigassa.

Voit katsoa maalin yllä olevalta videolta.

– Oli aika älyttömän kova peli. Ei ollut tilaa oikein yhtään. Meinasi tuskaa tulla etenkin meidän ketjulle kaksi ensimmäistä erää, Tanus kertoi C Moren haastattelussa.

Erätauolla tilanne päätettiin muuttaa.

– Päätettiin mennä kiukun kautta. Paljon parannettiin. Saatiin tärkeä tasoitusmaali ja jatkoajalla voittomaali sitten, Tanus sanoi ja kiitteli Nokia Arenan yleisöä, jota oli saapunut paikalle satamäärin myös Turusta.

Tappara iski kiekon jatkoajalla verkkoon jo kerran aiemminkin, mutta juhlat keskeytyivät tuomariston pitkän videotarkistelun jälkeen. Lehterän katsottiin häirinneen maalitilanteessa TPS-vahti Lassi Lehtistä.

Voit katsoa tilanteen alta.

4:10

Voitto oli Tapparalle viides peräkkäinen SM-liigassa. Joukkue on 73 pisteellä tukevasti sarjataulukossa kakkosena viisi pistettä Lukon takana. Tamperelaisilla on kuitenkin kolme ottelua vähemmän pelattuna. TPS majailee sijalla viisi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja