No nyt on erikoista! Omistaja saa jatkuvasti puheluita siitä, että hänen Lolly-kissansa on kuollut – totuus hämmentää: "Ei kerta kaikkiaan liiku mihinkään maatessaan keskellä tietä"

Näin etsit punkkeja kissan turkista 0:53
Videolla näytetään, miten kissan turkista etsitään punkkeja.

14-vuotias Lolly-kissa rakastaa huomiota. Se on ilmeisesti todennut saavansa sitä leikkimällä kuollutta, kertoo muun muassa Banbury Guardian -sivusto.

Ison-Britannian Banburyssa asuvalla Lesley Southamilla on erikoinen ongelma: naapurit ja paikalliset eläinlääkärit soittelevat hänelle jatkuvasti ja kertovat, että hänen 14-vuotias kissansa Lolly on löytynyt kuolleena.

Totuus kuitenkin on se, että kissalla on tapa esittää lojuvansa elottomana tien poskessa kieli suusta roikkuen. Moni autoilija erehtyykin luulemaan, että kissaparka on kuollut traagisesti onnettomuudessa. 

– Siitä on hauskaa leikkiä kuollutta ja sitten eläinlääkäreille soitetaan monta kertaa päivässä ja kerrotaan kuolleesta kissasta. Lolly on vanha, laiska ja piittaamaton, ja ei kerta kaikkiaan liiku mihinkään maatessaan keskellä tietä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paikallisia tiedotettu asiasta lentolehtisillä

Lollyn käytöksen takia Lesley onkin jakanut ympäri kaupunkia lentolehtisiä, joissa kerrotaan kissan kujeilusta. Niissä kerrotaan myös, että kissan mielestä on hauska hypätä tuntemattomien ihmisten autojen kyytiin. Mukana ilmoituksessa on Lesleyn puhelinnumero siltä varalta, että joku on oikeasti huolissaan siitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Yritän kertoa ihmisille, että sillä on kaikki hyvin ja että se ei ole kuollut. En halua ihmisten stressaantuvan siitä.

Kissan käytös hämmentää myös omistajia

Lesley asuu yhdessä kahden lapsensa kanssa. Perheellä on kaksi muutakin kissaa. 

Perhe ei ihan täysin ymmärrä, miksi Lolly esittää jatkuvasti kuollutta tien reunassa. Toisaalta Lesley arvelee tietävänsä syyn.

– Se rakastaa huomiota ja ihmisiä.

Lesley kuvailee kissaansa huomionkipeäksi ja seuranhakuiseksi. 

Lesleyn mukaan paikalliset yritykset ja eläinlääkärit tietävät jo, että Lolly on hänen kissansa. Paikallisten keskuudessa katti onkin kohonnut jo jonkin sortin julkkiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat