No Doubt -yhtyeen legendaarinen jättihitti täytti 25 vuotta – Gwen Stefani juhlisti vetäisemällä ikonisen mekon ylleen

Laulaja Gwen Stefani iloitsi sosiaalisessa mediassa No Doubt -yhtyeen jättihitin menestyksestä. Don’t Speak julkistettiin 25 vuotta sitten.

1990-luvulla nuoruutensa viettänyt on tuskin voinut välttyä kuulemasta No Doubt -yhtyeen jättihittiä Don’t Speak. Yhtyeen laulajana toiminut ja kappaleen tulkinnut Gwen Stefani tiedotti viikonloppuna sosiaalisessa mediassa, että kappaleella on juhlavuosi: Don’t Speak julkistettiin 25 vuotta sitten.

– 25 vuotta ja 815 miljoonaa YouTube-katselua myöhemmin. Kiitos, kun olette kuunnelleet musiikkiani uudelleen ja uudelleen kaikki nämä vuodet! Hyvää vuosipäivää, Don’t Speak! Stefani kirjoitti Instagram-tilillään, jossa hän jakoi myös pätkän kappaleen musiikkivideolta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

51-vuotias Stefani julkaisi jättihitin juhlavuoden kunniaksi aiheeseen liittyvän videon myös TikTokissa. Kyseisellä pätkällä artisti poseeraa samassa pilkullisessa mekossa, joka hänen yllään nähtiin aikoinaan myös Don't Speak -kappaleen musiikkivideolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Stefani paljastaa TikTok-videolla, ettei asu kuitenkaan ole täysin yhteneväinen 25 vuotta sitten nähdyn tyylin kanssa. Mekon lisäksi laulajalla on yllään verkkosukkahousut ja valkoiset bootsit, kun taas alkuperäisellä videolla hän esiintyy paljain jaloin ja säärin.

Stefanin julkaisusta uutisoi muun muassa Page Six -sivusto, jonka mukaan valkoiset bootsit ovat kunnianosoitus artistin puolisolle, kantrilaulaja Blake Sheltonille. Stefani ja Shelton kihlautuivat lokakuussa 2020. Pari oli puhunut jo aiemmin julkisesti aikeistaan avioitua.

Toimintansa jo 1980-luvun puolella aloittanut No Doubt nousi maailmanmaineeseen 1990-luvun puolivälin tienoilla hiteillään Just a Girl ja Don't Speak. Yhtyeen muita isoimpia hittejä ovat Hey Baby, Hella Good ja It's My Life.

Stefani on sittemmin tehnyt myös menestyksekästä uraa sooloartistina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja