Nirvana-legendan jälkikasvu seuraa vanhempiensa tyyliä – tällainen kaunotar Kurt Cobainin tyttärestä kasvoi

Nirvana legenga Kurt Cobainin ja Courtney Loven Frances Bean -tytär on seurannut vanhempiensa jalanjälkissä pukeutumistyylillään.

Frances Bean Cobain osallistui Pariisin mutoviikoilla muutamiin näytöksiin yhdessä äitinsä Courtney Loven kanssa. Kuvissa neito on pukeutunut rock-henkisesti ja poseeraa myös asenteellisesti kuvaajille. 

Kuvataitelijana toimiva Frances Bean ei vierasta kameroita ja on tehnyt myös muutamia mallikeikkoja. Hän onkin melkoinen kaunotar. 


Äidin ja tyttären pukeutumistyyli on hyvin samanlainen. 

Frances Bean on seurannut vanhempiensa jalanjäljissä myös musiikillisesti. Hän julkaisi elokuussa Instagramissa lyhyen videon, jossa hän laulaa Jimmy Eat World -yhtyeen kappaletta The Middle vuodelta 2001.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Frances Bean eli syntymänsä jälkeen pätkittäin vanhempiensa kanssa, jotka taistelivat päihdeongelmiaan vastaan. Kurt Cobain ja Love saivat lapsensa huoltajuuden vasta tämän ollessa puolitoistavuotias. Pian sen jälkeen Kurt kuoli. Viimeisimmän kerran Courtney Love menetti tyttärensä huoltajuuden vuonna 2003 yliannostuksen vuoksi. Hän sai sen takaisin vasta vuonna 2005. Frances Bean eli sillä välin Cobainin äidin luona. 

Lue myös:

    Uusimmat