Nintendo sulkee älypuhelinsovellus Miitomon

Nintendoa odotettiin pitkään mobiilipelien markkinoille ja yhtiön ensimmäinen sovellus oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Pelissä ei ollut tuttuja hahmoja, kuten Super Mariota, vaan Miitomo oli hieman sosiaalista mediaa myötäilevä peli, jossa esiinnyttiin Mii-hahmona. Peli oli suunnattu erityisesti ujoille pelaajille, jotka eivät ole tosielämässä niin ulospäinsuuntautuneita. Nyt Nintendo kertoo, että Miitomo tullaan sulkemaan. Yhtiö kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Miitomo suljetaan kokonaan keskiviikkona 9. päivä toukokuuta. Eilen Miitomo-sovelluksessa lopetettiin Miitomo Coins -kolikkojen myynti. Muuten Miitomo toimii normaalisti toukokuun alkuun saakka. Peli ehtii olla pelattavana reilut kaksi vuotta.

Miitomo-peliin Nintendo antaa pelaajille kuitenkin pieniä läksiäislahjoja. Päivittäiset kirjautumispalkinnot nousevat, sillä kirjautumisella saa nyt 2 000 Miitomo-kolikkoa ja viisi pelilippua. Nintendo on myös aloittanut viimeisen Miimoto-tapahtuman. Tapahtumaan voi osallisuta jakamalla muistoja Miitomosta Twitterissä aihetunnisteilla #NintendoEvent, #Miitomo_Memories, #Miitomo ja #Miifoto. Parhaat ”Miifotot” julkaistaan huhtikuun lopulla.

Vaikka Miitomon pelaaminen loppuu pian, löytyvät Nintendon suositut Super Mario Run ja Animal Crossing -pelit edelleen sovelluskaupoista.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja