Ninan unelmoima lomamatka meni pilalle Tjäreborgin takia: Ensin lennot peruutettiin ja sitten ei mahtunut koneeseen – odottaa nyt hotellissa Lahdessa

Nina Kauhanen oli ystävänsä kanssa lähdössä matkalle Helsingistä Kroatian Splitiin. Lentokoneen piti lähteä Helsinki-Vantaan lentoasemalta eilen keskiviikkona kello 8.05.

Kuuden aikaan aamulla Nina sai Tjäreborgilta tekstiviestin, jossa lennon DK1382 ilmoitettiin myöhästyvän. Lisätietoa lentoyhtiö lupasi antaa kello 15 mennessä.

Kello 15 tuli uusi tekstiviesti. Siinä kerrottiin, että lisätietoa annetaankin vasta kello 17.

– Niitä viestejä tuli illan aikana muutama, joissa sanottiin lisätietoa tulevan aina parin tunnin päästä, Niina kertoo MTV Uutisille.

Nina ystävineen ei mahtunut koneeseen

Lisätietoa saatiin lopulta odottaa lähes iltakahdeksaan asti, jolloin matkustajia kehotettiin saapumaan välittömästi lentokentälle.

– Vielä siinäkään vaiheessa ei kerrottu, mihin aikaan lento lähtee.

Nina ystävineen saapui lentoasemalle. Vasta matkalaukkujonossa ilmeni, että kaikki matkan varanneet matkustajat eivät mahdukaan lentokoneeseen.

Osa matkustajista yöpyi Lahdessa asti

Lentoyhtiö järjesti hotellimajoituksen niille matkalta jääneille, jotka eivät asu pääkaupunkiseudulla. Koska lentoyhtiö ei löytänyt pääkaupunkiseudulta riittävästi majoitustilaa, matkustajat kuljetettiin Lahteen asti.

Tjäreborgista on ilmoitettu, että he pyrkivät löytämään korvaavaa lentoa tilalle. Hotellissa tilanne on ollut Ninan mukaan hermostunut.

Tänään kello 12 aikaan Nina sai Tjäreborgilta ilmoituksen, että korvaava lento olisi lähdössä kello 13.20.

– Mutta koska ollaan Lahdessa, ei me siihen ehditä, Nina toteaa.

Nina aikoo hakea korvauksia

Nina on erittäin pettynyt lentoyhtiön toimintaan. Hän kokee, että lentoyhtiö ei ole tiedottanut matkustajia lennon viivästyksestä tarpeeksi.

Viimeinen niitti oli, että kaikki matkustajat eivät edes päässeet koneeseen vaikka viivästynyttä matkaa oli jouduttu odottamaan koko päivä.

– Todellakin vaadin lentoyhtiöltä korvauksia tästä.

MTV Uutiset ei tavoittanut Tjäreborgin edustajaa kommentoimaan tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat