VIDEO: Nimeni on Thomas Winkelmann, olen Germanwings-yhtiön toimitusjohtaja...

Germanwings-yhtiön toimitusjohtaja julkaisi videoviestin, jossa hän ilmaisee osanottonsa lentoturman uhrien omaisille. Hän kiittää pelastushenkilökuntaa, auttajia ja lentoyhtiön työntekijöitä avusta ja tuesta ja vakuuttaa että yhtiö tekee kaikkensa jotta uhrit saadaan tunnistettua, perheitä autettua ja turman syy selvitettyä. 

"Nimeni on Thomas Winkelman, ja olen Germanwings-yhtiön toimitusjohtaja. Tasan  viikko sitten saimme suruviestin Germanwings-lennon 9525 -lennon maahansyöksystä Ranskan Alpeilla.

Ensimmäiset kuvat turmapaikalla toivat selvästi ilmi tragedian mittaluokan. Sen jälkeen kaikki mahdollinen on tehty jotta uhrit löydettäisiin, perheille saataisiin apua ja tukea ja turman syy selvitettäisiin.

Haluamme ilmaista vilpittömät kiitoksemme pelastustiimeille, avustajille ja tukijoille paikan päällä, jotka ovat työskennelleet väsymättömästi. Kiitämme avokätistä tukea paikallisessa Seynes-les-Alpesin kylässä ja sen lähistöllä. 

Germanwingsin ryhmä yhdessä koko Lufthansan kanssa on yhdessä pyrkinyt antamaan kaiken avun kaikkialle minne tarvitaan. Henkilökunta kaikilla lentoyhtiön alueilla on tarjoutunut tekemään kaiken minkä voivat ja mitä tarvitaan, olipa päivä tai yö.

Germanwings-lennon 9525 tuho on epäilemättä yksi suurimmista kansallisista tragedioista joita kansakuntamme on koskaan kohdannut. 150 ihmistä on menehtynyt tässä järkyttävässä turmassa. Suremme syvästi heidän menetystään ja haluamme ilmaista syvän osanottomme uhrien omaisille.

Teemme kaikkemmne auttaaksemme heidän perheitään. Haluaisin kiittää kaikkia jotka ovat tukeneet meitä tänä vaikeana aikana. Kiitämme kaikkia Saksassa, Euroopassa ja maailmassa sympatian ilmauksistanne. Sananne lohduttavat, rohkaisevat ja vahvistavat meitä tämän käsittämättömän tragedian edessä tulevina päivinä ja kuukausina. Kiitos."    

Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Uusimmat

     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.