Mainos

Germanwingsin koneen päin vuorta lentänyt perämies avautui lääkärille – viimeinen sähköposti julki

Saksalainen Andreas Lubitz ohjasi Germanwingsin matkustajakoneen päin Alppien vuoristoa vajaa vuosi sitten. Nyt hänen viimeinen sähköpostiviestinsä on julkaistu saksalaisessa Bild-lehdessä.

Andreas Lubitz lähetti viimeisen sähköpostinsa lääkärilleen kaksi viikkoa ennen tragediaa. Saksalaislehti Bild julkaisi viimeisen viestin.

– Pelkään tulevani sokeaksi enkä saa asiaa pois mielestäni, hän kirjoitti lääkärilleen.

Lubitz  kertoo lisäksi, ettei sairaala ole löytänyt mitään, mikä selittäisi muutoksen hänen näössään.

Siitä alkaen, kun aloitimme testit, näköni on mennyt vain huonommaksi enkä pysty näkemään selkeästi kirkkaassa valossa, hän kirjoitti.

Turman jälkeen kerrottiin, että Lubitz kärsi masennuksesta ja näön heikkenemisestä, minkä vuoksi hän pelkäsi menettävänsä työnsä. Sähköposti paljastaa, että Lubitz käytti suuria annoksia Mirtazapin-masennuslääkettä. 

Lubitz lensi Barcelonasta Dusseldorfiin matkalla olleen Germanwingsin Airbus A320 -matkustajakoneen päin Alppien vuoristoa vuosi sitten maaliskuussa. 
Turmassa kuoli 149 ihmistä.Bildin saama materiaali on lehden mukaan peräisin Germanwingsin onnettomuuden virallisesta tutkintaraportista. Se on määrä julkistaa viikon kuluttua. 
Raportista kertoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat. 

Video

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.