Niko Ranta-aho kommentoi poliisin kuuntelunauhojen kokaiinihöyryistä uhoa somessa: "Käy hyvin ilmi, kuinka paljon huumeet muuttivat omaa persoonallisuuttani"

Kuuntele: MTV sai haltuunsa Ruisrockin bilekämpän salanauhoja – kokaiinin kyllästämä Ranta-aho uhosi henkirikoksilla:"Mä oon mielipuoli" 4:31
Kuuntele videolta huumekauppiaan tilitys Ruisrock-juhlaputken jälkeen.

MTV Uutisten tänään julkaisemien poliisin kuuntelunauhojen sisältö surullisenkuuluisan Ruisrock-viikonlopun ajalta ei ole jäänyt Niko Ranta-aholta itseltäänkään huomaamatta. Raskaista huumerikoksista epäilty Ranta-aho kirjoittaa Instagramissa olevansa onnellinen, että on päässyt irti huumeongelmastaan.

Poliisin salaa Turussa tekemillä nauhoituksilla Ranta-aho tilittää sekavan kuuloisena elämäntilanteensa vaikeudesta. Eräässä kohdassa hän uhoaa myös ystävälleen olevansa valmis myös henkirikoksiin.

– Tietsä mitä tapahtuu? Henkirikoksia. Sun pitää ymmärtää, että mä oon vittu hullu, Ranta-aho sanoo äänitteellä.

Ranta-aho kirjoittaa tänään julkisessa Instagram-postauksessaan huomanneensa MTV Uutisten artikkelin aiheesta.

– Olen onnellinen, että olen päässyt huumeongelmastani irti, eikä tarvitse valvoa useita päiviä ja vainoilla henkisesti epätasapainoisessa tilassa, hän kertoo.

– Tässä nauhoitteessa käy hyvin ilmi, kuinka paljon huumeet muuttivat omaa persoonallisuuttani.

Ei kadu rikoksiaan

MTV Uutisille kaksi viikkoa sitten erikoishaastattelun antanut Ranta-aho ei tuolloin kertonut katuvansa rikoksiaan

– En katsele peruutuspeiliin, enkä jaksa miettiä sellaista, olisiko pitänyt toimia toisin tai olisinko jatkanut rikoksia, jos en olisi jäänyt kiinni. Kaikki tekee virheitä ja virheistä otetaan opiksi. En lähde spekuloimaan katumista.

Huumeidenkäyttö aiheutti Instagram-kirjoituksen perusteella hänelle itselleen kuitenkin henkisiä ongelmia. Hänen kauppaamiensa huumeiden aiheuttamia ongelmia muille ihmisille hän ei ole MTV Uutisille kommentoinut.

– Onneksi olen saanut tänään herätä henkisesti tasapainoisena, vaikkakin kevyttä ahdistusta uutinen aiheutti.

– Elämässäni on nyt paljon hyviä asioita sekä tärkeitä ihmisiä, jotka auttavat minua pysymään tällä polulla.

Lue myös:

    Uusimmat