Niinistö laski seppeleen Sankariristille Hietaniemen hautausmaalla arvokkaassa tilaisuudessa – katso kuvat

Puolustusvoimien ylipäällikkö, tasavallan presidentti Sauli Niinistö sekä puolustusvoimain komentaja, kenraali Timo Kivinen ovat laskeneet seppeleet Sankariristille Hietaniemen hautausmaalla.

Koronatilanteen vuoksi kansalaisia ei suositeltu saapumaan paikalle katsomaan seppeleenlaskua. Siitä huolimatta kuvissa huokuu tilaisuuden ansaitsema arvokkuus ja juhlavuus.

Puolustusvoimissa itsenäisyyspäivä on alkanut juhlallisilla lipunnostoilla ja seppeleenlaskuilla eri puolilla Suomea. Ilmavoimat on suorittanut aamupäivän aikana myös ylilentoja eri puolilla Suomea.

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Puolustusvoimissa myös paikallisesti pienemmissä tilaisuuksissa koronarajoitukset huomioiden.

Valtakunnallinen paraati piti itsenäisyyspäivänä järjestää Porissa. Puolustusvoimista on kerrottu, että paraatin sijaan Porin prikaati ja Porin kaupunki kunnioittavat itsenäisyyttä yhdessä juhlajumalanpalveluksessa sekä itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudella Keski-Porin kirkon sankariristillä.

Kunniavartio Sankariristillä sekä Kaartin soittokunnan soitto-osasto Sankariaukiolla olivat paikalla seppeleenlaskujen ajan.

Vietä itsenäisyyspäivää MTV Uutisten seurassa

MTV Uutiset Live seuraa itsenäisyyspäivän viettoa aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Juhlailtaa ennakoidaan kello 18 alkaenyhdessä vuoden kiinnostavimpien viihdenimien kanssa MTV Uutiset Livessä.

Poikkeusvuoden juhlatunnelmat huipentuvat kello 19.30 alkavaan Itsenäisyyspäivän juhlat -ohjelmaan. Erikoisohjelma näytetään suorana MTV3-kanavalla ja MTV Uutiset Livessä.

Lue lisää: MTV:n Itsenäisyyspäivän juhlat -ohjelmassa nähdään vuoden kiinnostavimmat nimet presidenttiparista Vesa-Matti Loiriin

Lue myös:

    Uusimmat