Niina Backman tapasi Konsta Hietasen aikoinaan yllättävällä tavalla – paikkasi suorassa lähetyksessä asian, joka kaihersi vuosia: "Jäädyin ihan täysin"

Konsta Hietanen kertoo, kuinka Tenavatähteys vaikuttaa tänä päivänä 8:54
Konsta Hietanen kertoo, kuinka Tenavatähteys vaikuttaa tänä päivänä

Niina Backman tapasi Konsta Hietasen ensimmäistä kertaa jo vuoden 1998 tienoilla.

Huomenta Suomi -ohjelman juontaja Niina Backman muisteli ohjelman sohvilla lauantaina 15. huhtikuuta takavuosien hetkeä, jolloin tapasi ensimmäistä kertaa haastatteluun saapuneen muusikko-näyttelijä Konsta Hietasen. Backman muisteli tapaamisen olleen vuoden 1998 tienoilla, jolloin Poika ja ilves -elokuva aiheutti hurmiota Suomessa. 

Backman kertoi olleensa tuolloin eräänä päivänä Lauri-serkkunsa kanssa odottamassa Keravalla sijainneen Planet FunFun -nimisen sisähuvipuiston avautumista. Juontaja muisteli lähetyksessä olleensa innosta soikeana, kun oli huomannut Hietasen seisovan jonossa hänen edessään. 

– Sanoin Laurille, että tuossa on se Poika ja ilves -tyyppi, tuossa on se näyttelijä. Se oli hieno fanitushetki, ja otit sen jonottamisen sillä tavalla kuin olisit isännöinyt sitä. 

Hietanen piti Backmanin mukaan yllä tunnelmaa jonossa ja fiilisteli muille ääneen sitä, miten kivaa oli, että kohta sisähuvipuisto aukeaisi. 

– Ja sitten käännyit katsomaan mua, että "hei eikö tämä olekin siistiä, että kohta me päästään tuonne sisälle?", Backman muistelee. 

– Jäädyin ihan täysin. Olisin ihan hirveästi halunnut pyytää nimmarin sinulta silloin. Niin nyt pyydän: saanko sinulta nimmarin? 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Konsta Hietanen suhtautui Niina Backmanin tarinaan ja miten Tenavatähteys näkyy tänä päivänä hänen elämässään. Alla olevalla videolla Konsta Hietanen puhuu esikoisalbumistaan.

Konsta Hietaselta viimein esikoisalbumi 7:38

Lue myös:

    Uusimmat