NHL-trilleri ratkesi jatkoajalla – New York Rangers tasoitti voitot Florida Panthersia vastaan

NHL-trilleri ratkesi jatkoajalla – New York Rangersin sankariksi nousi Barclay Goodrow 0:24
Katso: Barclay Goodrow nousi New York Rangersin sankariksi – tulinen rannelaukaus yllätti Sergei Bobrovskin

Jääkiekon NHL:ssä New York Rangers otti pitkän paahtamisen jälkeen 2–1-kotivoiton Florida Panthersista ja tasoitti itälohkon loppuottelusarjan.

Varsinaisen peliajan ainoat osumat tehtiin jo avauserässä, ja loppuaika luisteltiin 1–1-tasatilanteessa. Ottelun ratkaisi lopulta New Yorkille Barclay Goodrow, kun jatkoaikaa oli pelattu nelisentoista minuuttia.

Floridan suomalaishyökkääjä Anton Lundell kirjautti syöttöpisteen Carter Verhaeghen ylivoimalla ensimmäisen erän lopulla tekemästä tasoituksesta. Lundellille syöttöpiste oli tämän kevään pudotuspelien kahdeksas, ja tehopisteitä on kasassa nyt yhteensä kymmenen.

Goodrow'n lisäksi ottelun sankareiden joukkoon lukeutuivat Rangers-vahti Igor Shesterkin ja Panthersin veskari Sergei Bobrovski. Shesterkin torjui kaikkiaan 26 ja Bobrovski 28 laukausta.

Ottelun kovin pistenikkari oli New Yorkin Vincent Trocheck, joka teki seuransa ainoan varsinaisella peliajalla syntyneen maalin sekä nappasi syöttöpisteen Goodrow'n ratkaisumaalista.

Vesey sai osumaa

NHL:n verkkosivujen mukaan Rangers-hyökkääjä Jimmy Vesey sai ottelun toisessa ylävartalovamman, eikä palannut enää tämän jälkeen jäälle. Veseyn kerrotaan ottaneen osumaa Panthers-pakki Brandon Montourilta.

Tämän vuoden pudotuspeleissä Rangersin ottelut ovat venähtäneet jatkoajalle kolmesti, ja joukkue on voittanut jokaisen näistä pitkittyneistä kohtaamisista.

New York tasoitti itälohkon loppuottelusarjan voitot 1–1:een. Liigafinaaleihin pääsee neljällä voitolla.

Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat myöhään sunnuntaina Suomen aikaa, kun isännöintivuoron ottaa Florida.