NHL-toimittaja pääsi farmiin passitetun Jesperi Kotkaniemen läksytyksen kohteeksi – ”Mikä ihmeen kysymys tuo oli?”

Montreal Canadiens lähetti lauantaina hyökkääjä Jesperi Kotkaniemi AHL:n Laval Rocketiin. Hän nakutti AHL-debyytissä yhden syöttöpisteen. Nuorukainen ei kaikesta päätellen ollut maansa myynyt Montrealin valmennuksen ratkaisun vuoksi.

The Athleticin NHL-toimittaja Arpon Basu, joka on kirjoittanut paljon Kotkaniemestä, kertoo sosiaalisessa mediassa suomalaisen kanssa käymästään keskustelusta ottelun jälkeen.

– Jesperi Kotkaniemi teki haastattelutuokion jälkeen Lavalissa selväksi, että hänen mielestään kysymykseni oli syvältä. Kaverin huumorintaju on tallella. ”Mikä ihmeen kysymys tuo oli? Se oli huonoin kaikista. Sinun on parannettava. Kohta sinut lähetetään alas.”

Kotkaniemi läksytti Basua ilmeisesti varsin kieli poskessa. Toimittaja kertoo myös, että Kotkaniemellä oli muitakin kysymyksiä hänelle.

– Hän (Kotkaniemi) kysyi myöhemmin, kuinka matkustaminen toimii AHL:ssä. Sanoin, että tämä oli myös minun ensimmäinen AHL-otteluni. Hän teki sen jälkeen kanssani nyrkkitervehdyksen (englanniksi ”fist pumb”), kertoi Basu.

Basu ei paljastanut, mikä hänen kysymyksistään ei ollut Kotkaniemen mieleen.

Katso twiitit alta.

 


Lue myös:

    Uusimmat