NHL-tähti palasi kotiin finaalisarjan jäljiltä – eteen tuli inhottava yllätys

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Joel Armian, Artturi Lehkosen ja Jesperi Kotkaniemen edustama Montreal Canadiens kärsi finaalisarjassa tappion, kun Tampa Bay Lightning oli parempi voitoin 4–1. Lightning nappasi samalla toisen peräkkäisen Stanley Cup -voittonsa. Finaalisarjasta palattuaan Canadiensin tähtihyökkääjä Brendan Gallagher koki ikävän yllätyksen.

Gallagherin ja Canadiensin haaveet kaatuivat Suomen aikaan keskiviikon vastaisena yönä, kun Lightning oli parempi viidennessä ottelussa lukemin 1–0. Neljännen kiinnityksen myötä Lightning pääsi juhlimaan Stanley Cupin voittoa kotiyleisönsä edessä.

Finaalitappio ei ollut ainut pettymys, jonka Canadiensin tähtihyökkääjä Brendan Gallagher koki. Häntä odotti kotona inhottava yllätys.

– Kun Stanley Cup -unelmasi murskaantuvat ja palaat kotiin huomataksesi, että sinut on ryöstetty… Gallagher totesi Tik Tok -palvelussa julkaisemassaan videossa.

29-vuotias hyökkääjä ei jakanut tarkempia tietoja ryöstöstä sosiaalisen median päivityksen yhteydessä.

Gallagher takoi tällä kaudella NHL:n runkosarjassa 35 otteluun tehot 14+9=23. Pudotuspelien 22 ottelussa Gallagherille merkattiin kuusi (2+4) tehopistettä.

Lue myös:

    Uusimmat