NHL-tähti kohautti kolme vuotta sitten Trump-tarrallaan – polvistui nyt ennen ottelua osoittamaan tukensa rasismin vastaiselle taistelulle

3:13
Videolla Tulosruudun raportti ma-ti-yön NHL-kierrokselta.

Maalivahti Robin Lehner oli yksi neljästä pelaajasta, joka polvistui ennen Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin välistä NHL:n sijoitusottelua.

Golden Knightsissa nykyään pelaava veskari nousi otsikoihin vuonna 2017, kun hän laittoi maskinsa takaosaan Trump-tarran. The Athleticin Jesse Granger kertoo nyt, että Lehner myönsi tehneensä tuolloin virheen.

– Tein kerran virheen, kun laitoin Trump-tarran maskiini. Kadun sitä nyt… loppujen lopuksi on kyse ihmisoikeuksista, ei politiikasta, näki Lehner.

Pelaajat polvistuvat osoittamaan tukensa rasismin vastaiselle taistelulle. Eleestä on tullut varsin politisoitunut. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on muun muassa kertonut pitävänsä sitä häpeällisenä ja epäkunnioittavana lippua ja maata kohtaan.

Lehnerin lisäksi ennen ottelua polvistuivat myös Golden Knightsin Ryan Reaves sekä Dallas Starsin Jason Dickinson ja Tyler Seguin.

Katso twiitti alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja