NHL-tähdellä koskettava hetki ensimmäisessä tähdistöpelissä: Alzheimeria sairastava isä saapui paikalle tärkeään hetkeen

Komean NHL-uransa ensimmäisen All Stars -valinnan saanut hyökkääjä T.J. Oshie onnistui tuomaan Alzheimerin tautia sairastavan isänsä paikalle St. Louisin tähdistötapahtumaan.

Fanit äänestivät nykyisin Washington Capitalsia edustavan Oshien ensimmäistä kertaa urallaan mukaan vuotuiseen tähdistöotteluun. Heti valinnasta kuultuaan Oshie halusi järjestää isänsä paikalle katsomaan tapahtumaa.

Isä Tim Oshiella todettiin Alzheimerin tauti vuonna 2012 eikä hän pystynyt viime joulukuussa osallistumaan Capitalsin järjestämään isien tapaamiseen. St. Louis on perheelle tärkeä paikka, sillä T.J. Oshie edusti paikallista Bluesia uransa seitsemän ensimmäistä kautta. St. Louisissa Tim muistetaan lempinimellä ”Coach Osh”

– Hänelle on aika vaikeaa matkustaa, mutta saimme hänen tulonsa St. Louisiin onnistumaan, sillä monet täällä työskentelevät ihmiset tuntevat paremmin hänet kuin minut, joten hän pääsi näkemään vanhoja ystäviä, T.J. Oshie kertoi NHL.comille.

– On jotain erityistä saada hänet tänne todistamaan paikan päälle ensimmäistä All Stars -peliäni.

Lauantain ottelussa Oshiet näkyivät jumbotronilla, kun jäällä olleen T.J. lisäksi kuvaan yhdistettiin katsomossa peliä seuranneet isä Tim sekä 5- ja 3-vuotiaat tyttäret Lyla ja Leni.

– Hän on todella innoissaan. Kun hän herää aamulla, en usko hänen tietävän, että hän on St. Louisissa, mutta päivän edetessä ja peliin saapuessa, hän näkee ihmisillä pelipaitoja päällä.

– Hänellä on täällä mukanaan yttöystävänsä, joka on hänelle todella, todella hyvä ja ymmärtäväinen, kun hän tarvitsee vähän muistutusta, että missä hän on ja mitä hän on tekemässä, T.J. sanoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja