NHL-supertähdellä sotilaallinen kuri – Artturi Lehkonen paljastaa käyneensä salavarkaissa

Mikko Rantasesta kuoriutuu "aika elukka" – Artturi Lehkoselta paljastuksia Colorado-tähtien luonteista 2:19
Mikko Rantasesta kuoriutuu "aika elukka" – Artturi Lehkoselta paljastuksia Colorado-tähtien luonteista.

Yksi valtava tekijä Colorado Avalanchen Stanley Cupiinkin johtaneessa viime aikojen menestyksessä on seuran tähtipelaajien luoma vaatimustaso, suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen alleviivaa NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa.

Lehkonen mainitsee erikseen kolme pelaajaa: Mikko Rantasen, Nathan MacKinnonin ja Cale Makarin. Kolmikko oli päärooleissa, kun Avalanche vyöryi NHL-mestariksi keväällä 2022. 

Lehkosen mukaan Rantasesta kuoriutuu "elukka", kun hän pukee jääkiekkovarusteet päälle. Makar puolestaan silminnähden vakavoituu aina pelipäivinä vaatiessaan itseltään niin paljon. 

Syyskaudella aivan huikaisevassa tehovireessä olleen MacKinnonin ehdottomuus tulee puolestaan ilmi lähes kaikessa. 

– Voittaminen on hänelle niin iso juttu. Hän ei pelaa mistään muusta, Lehkonen mainitsee. 

Kanadalaistähti on erityisen tarkka ravinnosta. 

Teille ei pitsaa tule pelin jälkeen?

– Ei tule, Lehkonen toteaa leveästi naureskellen. 

– Paitsi huoltajat saavat, niin käyn ehkä välillä hakemassa muutaman slaissin sieltä pelin jälkeen. Käyn välillä varastamassa sieltä, suomalaishyökkääjä jatkaa hymyillen. 

Pelit peräkkäisinä päivinä on kuitenkin poikkeus. 

– Sitten tarvitsee kaloreita nopeasti, niin silloin meillä on pitsaa tarjolla. Muuten ei ole. Siellä on salaattikulho odottamassa, Lehkonen summaa hekotellen. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Lehkonen vitsailee haastattelussa myös siitä, etteivät Avalanchen pelaajat hyödynnä lainkaan pallorinkiä ottelulämmittelyissä. 

– En tiedä, onko "Nate" (MacKinnon) kieltänyt sen, Lehkonen toteaa naureskellen, mutta lisää, että käsky on tullut todennäköisesti seurajohdon puolelta muutaman loukkaantumisen seurauksena. 

NHL-tähdet feat. Siim on suomalaisten NHL-pelaajien syvähaastatteluista koostuva ohjelmasarja. Artturi Lehkosen jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat