NHL:ssä viritellään jättiluokan kauppaa: Aleksander Barkovin ja Mikko Rantasen seurat ilmoittautuneet kisaan tähtihyökkääjästä

Kovien siirtohuhujen kohteena ollut NHL-hyökkääjä Taylor Hall ei ole mukana New Jersey Devilsin kokoonpanossa lauantain kierroksella, mikä on käynnistänyt lähtölaskennan halutun pelaajan kaupasta.

Hallin on uskottu jättävän New Jerseyn ennen kauden loppua. Seura on putoamassa auttamatta NHL:n pudotuspeleistä, ja kanadalaishyökkääjän nykyinen sopimus on katkolla kauden päätteeksi.

Sportsnetin NHL-toimittaja John Shannon kertoo Twitterissä, ettei 28-vuotias Hall ole mukana kokoonpanossa, kun Devils kohtaa sunnuntaiyönä Suomen aikaa vieraissa Arizona Coyotesin.

TSN:n Pierre LeBrun puolestaan paljastaa, että jo viisi tai kuusi NHL-seuraa on ilmaissut New Jerseylle kiinnostuksensa Hallia kohtaan. Mukana ovat Devilsin tämän illan vastus Arizona, Mikko Rantasen edustama Colorado Avalanche sekä viimeisimpänä Aleksander Barkovin Florida Panthers.

Hall on tehnyt kauden 30 ottelussaan 6+19=25 pistettä. Toissa kaudella hän paukutti joukkueelleen peräti 39+54=93 pistettä. Hallin nykyinen seitsemän vuoden sopimus on tuonut hänelle kuusi miljoonaa dollaria kaudessa.

Lue myös:

    Uusimmat