NHL:ssä putkahti 15 uutta pelaajasopimusta

Suomalaismaalivahti Christopher Gibson ja NHL-seura New York Islanders ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Gibson on lähinnä farmivahti, NHL:ssä hän on päässyt jäälle vain neljässä ottelussa. Karkkilalaissyntyinen Gibson on espoolaisen Jäähongan kasvatti. Pohjois-Amerikassa hän on pelannut jo vuodesta 2008 lähtien.

Ruotsalainen maalivahti Jhonas Enroth puolestaan kokeilee onneaan seuraavaksi KHL:ssä. Hänen uusi seuransa on Minskin Dinamo. Muutamista väläyksistä huolimatta Enrothin NHL-ura ei ole ottanut tuulta alleen: hän on edustanut Buffalo Sabresia, Toronto Maple Leafsia, Los Angeles Kingsiä ja viimeksi Anaheim Ducksia.

Hyökkääjä Andrew Copp teki kahden vuoden mittaisen ja kahden miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa. Suomalaisyleisö muistaa hänet muun muassa Patrik Laineen ketjukaverina.

Stanley Cup -voittaja Andrew Ference taas päätti panna pillit pussiin. Hän lopetti uransa 38 vuoden iässä. Ference pelasi 907 NHL-ottelua ja 120 Stanley Cupin pudotuspeliottelua.

NHL-tapahtumat 13.7.2017

Vapaat agentit: Josef Korenar, uusi seura San Jose Sharks

Sopimukset Eurooppaan: David Shields, EC Villacher SV (NHL-oikeudet St Louisilla)

Sopimukset KHL:ään: Matt Frattin, Kunlun Red Star (NHL-oikeudet Calgarylla), Jhonas Enroth, Dinamo Minsk (Anaheim)

Jatkosopimukset: Taylor Leier (Philadelphia), Christopher Gibson (NY Islanders), Justin Auger (Los Angeles), Michael Ferland (Calgary), Michael Chaput (Vancouver), Andrew Copp (Winnipeg)

Kutsu NHL-harjoitusleirille: Andrei Loktionov (Los Angeles)

Ensisopimukset: Mason Appleton (Winnipeg), Rudolfs Balcers (San Jose), Lias Andersson (NY Rangers)

Uran lopettaminen: Andrew Ference, viimeinen seura Edmonton Oilers

Lue myös:

    Uusimmat