NHL-selostaja joutui myrskyn silmään – kommentti Sebastian Ahon ketjukaverin loukkaantumisesta sai tyrmäävän vastaanoton: ”Täysi pelle”

Boston Bruinsin NHL-otteluja selostava Jack Edwards on tunnettu varsin puolueellisesta otteestaan mikrofonin ääressä. Mies päätti lauantaina tuoda värilasit mukanaan myös sosiaaliseen mediaan, kun hän kommentoi Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välisen pudotuspeliottelun tapahtumia.

Edwards kommentoi Hurricanesin tähtipelaaja Andrei Svetshnikovin loukkaantumiseen johtanutta tilannetta persoonalliseen tapaansa.

– NBC ei ole vielä näyttänyt Svetshnikovin ikävään loukkaantumiseen liittyvää asiaa: Carolinan laituri yritti hypätä (Zdeno) Charan reppuselkään. Jos tökkii karhua, ottaa riskin. Kukaan ei halunnut nähdä Svetshnikovin loukkaantuvan, mutta hän otti isomman palan kuin pystyi haukkaamaan, näki Edwards.

Edwardsin viesti sai tyrmäävän vastaanoton sosiaalisessa mediassa.

– Tämä olisi pitänyt jättää luonnoksiin, Jack, kommentoi Hurricanes.

– Tämä mies on oikeasti NHL-selostaja. Täysi pelle, latasi entinen NHL-pelaaja Ryan Whitney.

– Mikä vitsi. Häpeällistä, kommentoi puolestaan upean NHL-uran tehnyt nykyinen jääkiekkoasiantuntija Ray Ferraro.

Svetshnikov loukkaantui tilanteessa varsin ikävän näköisesti, ja hänet jouduttiin taluttamaan pois jäältä.

Jotkut huomauttivat lisäksi, että Hurricanesin Sebastian Aho väänsi todellisuudessa Charan kanssa maalin edessä ennen venäläisen loukkaantumista – toisin kuin Edwards kirjoitti.

Katso yllä mainitut julkaisut alta.

Lue myös:

    Uusimmat