NHL otti jättimäisen askeleen kauden jatkamiseksi – pudotuspelit jatkuvat elokuussa, ottelut pelataan kahdessa kaupungissa Kanadassa

NHL on päässyt sopuun liigan pelaajayhdistyksen NHLPA:n edustajien kanssa uudesta työehtosopimuksesta, joka on vahvistuksensa jälkeen voimassa kesään 2026 asti.

Pelaajayhdistyksen odotetaan järjestävän asiasta vielä äänestyksen seuraavien päivien aikana, jonka jälkeen sopimus vahvistetaan myöhemmin tällä viikolla.

Uusi työehtosopimus on valtava askel koronaviruksen keskeyttämän kauden uudelleenkäynnistämiseksi.

Sunnuntaina sorvatun paperin välittömin seuraus on se, että NHL-kausi jatkuu 24 joukkueen pudotuspeleillä Edmontonissa ja Torontossa 1. elokuuta alkaen.

Pudotuspelit järjestävistä kaupungeista uutisoi kanadalainen urheilumedia Sportsnet. Itäisen konferenssin joukkueen pelaavat ja majoittuvat Torontoon, läntisen konferenssin joukkueet Edmontoniin.

Joukkueiden harjoitusleirit alkavat niinkin aikaisin kuin 13. heinäkuuta eli ensi viikon maanantaina. Ne järjestetään mahdollisuuksien mukaan kunkin seuran omalla paikkakunnalla.

Joukkueet matkustavat pelipaikkakunnille Edmontoniin ja Torontoon 26. heinäkuuta.

24 joukkueen pudotuspelien ensimmäinen kierros on niin sanottu karsinta, joka pelataan paras viidestä -järjestelmällä. Kummastakin konferenssista runkosarjan neljä parasta joukkuetta pääsee suoraan seuraavalle kierrokselle.

Sportsnetin mukaan jokaisella pelaajalla on mahdollisuus jättää tämän kauden pudotuspelit väliin, jos tämä vain ilmoittaa asiasta ennen harjoitusleirien alkamista.

NHL:n pudotuspelien karsintakierrosparit

Itäinen konferenssi:

Pittsburgh Penguins–Montreal Canadiens

Carolina Hurricanes–New York Rangers

New York Islanders–Florida Panthers

Toronto Maple Leafs–Columbus Blue Jackets

Suoraan jatkossa:

Boston Bruins, Tampa Bay Lightning, Washington Capitals, Philadelphia Flyers

Läntinen konferenssi:

Edmonton Oilers–Chicago Blackhawks

Nashville Predators–Arizona Coyotes

Vancouver Canucks–Minnesota Wild

Calgary Flames–Winnipeg Jets

Suoraan jatkossa:

St. Louis Blues, Colorado Avalanche, Vegas Golden Knights, Dallas Stars 


Lue myös:

    Uusimmat