NHL:n yön suomalaiset: Tuukka Raskin valtava pettymys – Leo Komarovin ryhmä jatkoi neljän joukkoon

Keskiviikkoaamun Tulosruutu kertoi Carolina Hurricanesin kauden päättymisestä.

NHL:ssä New York Islanders otti neljännen pudotuspelivoittonsa Boston Bruinsista ja varmisti näin paikkansa neljän parhaan joukossa. Islanders saa seuraavaksi vastaansa hallitsevan mestarin Tampa Bay Lightningin.

Tasaluvuin 1–1 päättyneen ensimmäisen erän jälkeen newyorkilaiset ottivat pesäeroa vastustajaansa nakuttamalla toisessa erässä kaikkiaan kolme maalia.

Kolmannen erän alkupuolella Bruins kavensi tilannetta, mutta Islandersin Cal Clutterbuckin ja Ryan Pulockin aivan peräkanaa viimeisellä peliminuutilla tyhjään verkkoon takomat maalit sinetöivät loppulukemiksi 6–2.

Bostonin suomalaismaalivahti Tuukka Rask torjui maalilla ollessaan 23 laukausta 27:stä.

NHL:n suomalaistilastot ke-to-yönä:

NY Islanders - Boston 6-2
Komarov NYI 0+0  0 0 1   -   12.16
Rask    BOS 23/27 torjuntaa
Voitot 4-2

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset,   aloitusvoitot/aloitukset, jääaika.   Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.