NHL:n yön suomalaiset: Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen junailivat upean osuman – Jesperi Kotkaniemi penkitettiin kesken ottelun

Viisi suomalaista pääsi pisteille yön NHL-kierroksella. Tolppien välissä yön otteluissa torjui kolme suomalaisvahtia.

Carolina Hurricanesin suomalaiskaksikko Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho oli rakentelemassa Carolinan komeaa 2-1--osumaa ottelun toisessa erässä.

Aho pelasi pelivälineen Teräväiselle, joka löysi upealla syötöllä maalin edustalla päivystäneen Andrei Svetshnikovin. Taitavalla venäläistulokkaalla oli helppo työ pistää kiekko verkkoon.

Edmonton Oilersin Mikko Koskinen ja Nashville Predatorsin Juuse Saros torjuivat omat joukkueensa voittoihin. Koskinen venyi kiekon eteen 28 kertaa, kun Edmonton haki 3-2-vierasvoiton Arizonasta.

Saros puolestaan torjui pelivälineen 24 kertaa, kun Nashville kukisti San Jose Sharksin 4-2.

Montreal Canadiensin Jesperi Kotkaniemi jäi vähälle peliajalle, kun Montreal kohtasi Chicagon. Kotkaniemi joutui ottelun aikana valmentajansa penkittämäksi. Peli aikaa suomalaistulokkaalle kertyi lopulta noin kahdeksan minuuttia.

Salomäki    NSH loukkaantunut

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.