NHL:n yön suomalaiset: Miro Heiskanen pelasi vahvan illan – Dallasin suomalaiset hyvässä vedossa

Dallas Starsin Miro Heiskanen ja Roope Hintz iskivät tehoille, kun Arizona Coyotes kaatui jääkiekon NHL:ssä maalein 5–4.

Hintz iski Dallasin 1–1-tasoituksen toisen erän alkuminuuteilla ylivoimalla. Jason Spezza ampui siniviivan tuntumasta, ja Hintz ohjasi tyylipuhtaasti kiekon pömpeliin. Heiskanen oli vahvasti alustamassa osumaa ja nappasi syöttöpisteen.

Heiskanen hääri väkevästi myös Dallasin kolmannen erän 3–2-johtomaalissa. Suomalainen lähetti hyökkäyssiniseltä rannelaukauksen maalille, ja peliväline painui joukkuekaveri Radek Faksan varusteista sisään.

Heiskanen (0+2) oli viimeksi iskenyt kaksi tehopistettä yli kuukausi sitten tammikuun alussa New Jersey Devilsiä vastaan. Tuolloin hän teki kaksi maalia.

Heiskanen on nyt naputtanut kauden 53 otteluun tehopinnat 9+14=23. Hintzin saldo sesongin 29 NHL-ottelustaan on 3+3=6.

Raanta      ARI loukkaantunut

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.