NHL:n tähdistöottelun kapteenit äänestetty – pistepörssin kärkisija ei riittänyt Mikko Rantaselle

Mikko Rantanen jälleen pisteille 0:40
Mikko Rantasen tyylinäytettä ottelussa Montrealia vastaan.

Jääkiekon NHL:n tähdistöottelun kapteenit on nyt äänestetty. Suomalaisia ei nelikossa nähdä, sillä Mikko Rantasen ketjukaveri Nathan MacKinnon oli hänen edellään äänestyksessä.

Muut kapteenit ovat Washington Capitalsin Alexander Ovetshkin, Edmonton Oilersin Connor McDavid ja Toronto Maple Leafsin Auston Matthews

McDavidille tähdistöottelu on jo kolmas peräkkäinen kapteenina. Ovetshkinille ottelu on kapteenina kolmas neljään vuoteen. Venäläinen johtaa NHL:n maalipörssiä 29 osumallaan. Tämä on kokonaisuudessaan kahdeksas tähdistöottelu Ovetshkinille.

– Kannattajien arvostus on todella tärkeä asia. Olen kuin vanha hevonen tuolla, mutta se, että saan yhä fanien arvostusta, on todella tärkeää, Ovetshkin sanoo.

Matthewsille tämä on kolmas tähdistöottelu, samoi kuten MacKinnonilla, joka on Rantasta pistepörssissä jäljessä kolme pistettä. Loput tähdistöottelun pelaajat valitsee NHL:n operatiivinen osasto. Valmentajat määräytyvät pistekeskiarvon mukaan kauden puoliväliin tultaessa. Korkeimman pistekeskiarvon omaava valmentaja on oman divisioonansa luotsina.

Tähdistöottelu pelataan 26. tammikuuta San Josessa.

Lue myös:

    Uusimmat