NHL:n supertähti Aleksandr Ovetshkin tuuletti maalia suomalaishyökkääjälle ilkkuen – tässäkö syy venäläisen purkaukseen?

New York Islanders kukisti maanantaina Washington Capitalsin maalein 5–3 jääkiekon NHL:ssä. Islandersin suomalaishyökkääjä Leo Komarov onnistui vaihteeksi maalinteossa ja oli muutenkin näkyvästi esillä.

Komarov taklasi nimittäin Capitalsin tähtipelaajaa Jevgeni Kuznetsovia laidassa kamppailun toisessa erässä. Venäläistaituri joutui jättämään ottelun kesken, eikä hän palannut enää jäälle.

Laitahyökkääjä joutui temppunsa myötä ilmeisesti myös Aleksandr Ovetshkinin hampaisiin. Kun T.J. Oshie tykitti 3­–5-kavennuksen toisen erän loppupuolella, päätti Capitalsin kapteeni aluksi keskittyä soittamaan suutaan jään pintaan heittäytyneelle Komaroville.

Komarov ja Ovetshkin tuntevat toki toisensa hyvin entuudestaan. He pelasivat yhdessä Moskovan Dynamossa NHL:n työsulkukaudella 2012–2013.

NBC Sports on julkaissut videon maalista. Ovetshkinin reaktio osumaan noin kahdeksan sekunnin kohdalla.

Katso julkaisu alta. Alla myös fanitilin pätkä Komarovin taklauksesta.