NHL:n kohuhyökkääjä yhä myrskyn silmässä – tähdistöottelun ylle syntyi aivan uudenlaista kipinää, Edmonton-tähdeltä painava ukaasi: "Poistuisin jäältä"

Calgary Flamesin hyökkääjä Matthew Tkachuk on tällä hetkellä koko NHL:n puhutuin pelaaja kohuttujen taklaustensa vuoksi. Nyt myös Edmonton Oilersin supertähti Leon Draisaitl on puuttunut asiaan.

Tkachuk nousi myrskyn silmään myöhään lauantaina, kun hän taklasi Edmontonin Zack Kassiania kaksi kertaa törkeällä tavalla. Kassian otti oikeuden omiin käsiinsä toisen taklauksen jälkeen ja kävi käsiksi Tkachukiin.

Useampi entinen NHL-pelaaja tuomitsi Tkachukin taklaukset tylysti, mutta NHL:n kurinpito päästi jenkkihyökkääjän pälkähästä. Rumien taklauksien kohteeksi joutunut Kassian sai NHL:ltä kahden ottelun pelikiellon.

Tkachuk on mukana 24. – 25. tammikuuta järjestettävässä NHL-tähdistötapahtumassa, kuten myös Edmontonin tähtikaksikko Connor McDavid ja Leon Draisaitl. Edmonton ja Calgary kuuluvat samaan divisioonaan, joten kolmikko pelaa lauantain tähdistöottelussa samassa joukkueessa.

Tkachuk ei kuitenkaan nauti Edmontonin pukukopissa suurta suosiota kyseenalaisten temppujensa vuoksi, joten tähdistötapahtumassa voidaan nähdä kylmääviä kohtaamisia. Edmontonin saksalaistähti Draisaitlilta tiedusteltiin, miten hän reagoisi, jos hän olisi Tkachukin kanssa samaan aikaan jäällä.

– Poistuisin luultavasti kaukalosta, Draisaitl vastasi toimittaja Jim Mathesonin mukaan. 

Lue myös:

    Uusimmat