NHL:n jättisiirrossa seuraa vaihtanut Taylor Hall heti ratkaisuroolissa uudessa seurassaan

NHL-kauden tähän asti kuumimmassa siirtotapauksessa Arizona Coyotesiin vaihtanut Taylor Hall oli heti järjestelemässä voittomaalia kärkiseuran kukistettua San Jose Sharksin 3-2.

Useampi seura oli mukana kilpailussa Hallista, joka siirtyi lopulta Coyotesiin maanantaina toteutuneessa kaupassa.

Tiistaina kierroksella Hall voitti kolmannen erän lopussa kaksinkamppailun päädyssä San Josen puolustajaa Brenden Dillonia vastaan ja syötti kiekon Oliver Ekman-Larssonin lauottavaksi.

Ruotsalaispakin kuti lähti vikasuuntaan, mutta muutti kulkuaan maalille rynnineen Christian Dvorakin hanskasta. Arizona meni osumalla maalilla 3-2-johtoon reilut kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua ja piti johtonsa loppuun saakka.