Nooralotta Neziri latasi täyslaidallisen Lapinlahden GP:n lähtöfarssista: "Hyvää harjoitusta ennen Berliiniä, kun kaikki diskataan"

Neziri suomenmestariksi pika-aidoissa 1:39

Yleisurheilun Lapinlahden GP:ssä nähtiin eriskummallinen tilanne, kun naisten 100 metrin aitajuoksu vaati peräti kolme uusintalähtöä. 

Videolla Nooralotta Nezirin haastattelu Kalevan Kisoista. 

Suomen Nooralotta Neziri hylättiin ensimmäisenä, hän kuitenkin juoksi matkan protestin alla. Samoin kävi Unkaria edustavalle Greta Kerekesille toisessa uusintalähdössä. 

Kolmannella kerralla ei hylkäyksiä nähty, vaan ryhmälle näytettiin vihreää laikkaa. Neljäs kerta tällä kertaa toden sanoi, ja hylätty kaksikko Neziri ja Kerekes ottivat matkalla kärkipaikat. Suomalainen voitti kisan ajalla 13,07.

Neziri avautui tapahtumasta juoksun jälkeen. 

– En tiedä, mitä siinä oikein tapahtui, mutta sen tiedän, että en liikahtanut senttiäkään muita ennen. Koko ajan joku muka otti varaslähdön, Neziri sanoi Ylen haastattelussa.

– Kyllä urheilijana sen huomaa, jos joku ottaa varaslähdön. Ei siinä toisessakaan lähtöyrityksessä ollut vilppiä, Greta sai vain hyvän lähdön. En kokenut, että kukaan olisi reagoinut ennen paukkua, Neziri jatkoi. 

– Hyvää harjoitusta kuitenkin ennen Berliiniä, kun kaikki diskataan, Neziri totesi. 

Komentojen kuuluminen oli myös ongelmana.

– Ensimmäisellä kerralla en kuullut komentoja, toisella kerralla ne taas kuuluivat. Minun mielestä he voisivat katsoa itseään peiliin, Neziri sanoi. 

Yleisurheilun EM-kilpailut kisataan 7. - 12. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat