Newcastle ryöpyttää PSGtä! Tuomas Virkkunen havaitsi hälyttävän yksityiskohdan puhuttavassa maalituomiossa – " Se osuu!"

Newcastle tarjoaa PSG:lle kylmää kyytiä – toista takaiskumaalia edelsi puhuttava tilanne 4:32
Dan Burn pukkasi Newcastlen kahden maalin karkumatkalle PSG:tä vastaan. Maalia edelsi puhuttava tilanne.

Newcastle on tarjonnut hurjaa hurmosta Mestarien liigan kauden kotiavauksessaan keskiviikkoiltana. Valioliiga-seura jyräsi PSG:n vieraana avauspuoliskolla ensimmäisessä kotipelissään turnauksessa 20 vuoteen.

Newcastle aloitti maalinteon jo 17. minuutilla, kun Miguel Almiron tälläsi jatkopallon verkkoihin Gianluigi Donnarumman torjuttua sen eteensä.

Newcastle kasvatti etumatkaansa avauspuoliskon lopussa Dan Burnin pukattua pelivälineen sisään. Pallo ohitti niukasti maaliviivan ennen pomppaamista takaisin.

Maalia edeltävässä tilanteessa pallo näytti osuvan Newcastlen-puolustajista Jamaal Lascellesin käteen. VAR ei kuitenkaan havainnut virhettä ja maali jäi voimaan.

Ottelun selostaja Tuomas Virkkunen esitti oman tulkintansa tuomiosta.

– Se osuu Lascellesia käteen!, Virkkunen huudahti lähetyksessä.

Katso Virkkusen arvio tuomiosta pääkuvan videolta.

Newcastle siirtyi heti toisen puoliskon alussa jo 3-0-johtoon Sean Longstaffin laukauksen ohitettua Donnarumman jo kolmannen kerran. Isäntäjoukkueen johto kaventui 56. minuutilla Lucas Hernandezin tuotua PSG:n kahden maalin päähän.