Mainos

New Yorkin pommiepäillylle liittovaltiotason syytteitä

Yhdysvalloissa New Yorkin ja New Jerseyn pommi-iskuista epäilty mies on saanut syytteitä liittovaltiotasolla. Asiasta uutisoi muun muassa uutiskanava CNN.  

28-vuotiasta miestä syytetään joukkotuhoaseen käytöstä, pommi-iskusta, omaisuuden tuhoamisesta sekä tuhovoimaisen laitteen käytöstä.  

Aiemmin hän on jo saanut syytteet viidestä murhayrityksestä sekä muun muassa aseen laittomasta hallussapidosta. Mies voi saada elinkautisen tuomion teoistaan.

Miestä epäillään osallisuudesta viikonloppuna tapahtuneisiin räjähdyksiin Chelsean kaupunginosassa Manhattanilla New Yorkissa ja New Jerseyssä.   

Mies pidätettiin tulitaistelun päätteeksi maanantaina. Sekä epäilty että kaksi poliisia haavoittuivat kiinniottotilanteessa.  

Viikonloppuna New Yorkissa haavoittui lievästi 29 ihmistä, kun Chelsean kaupunginosassa Manhattanilla räjähti pommi. Myös New Jerseyssä räjähti putkipommi, mutta kukaan ei loukkaantunut. Lisäksi poliisi löysi sunnuntain vastaisena yönä New Jerseyssä rautatieasemalta paketin, jossa oli useita räjähteitä.

Yksi laukesi, kun pommiryhmä yritti purkaa sitä, mutta kukaan ei haavoittunut.  

Afganistanilaistaustaista Ahmad Khan Rahamia epäillään osallisuudesta kaikkiin tapauksiin.  

1:31

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.