New York Rangers lainaa maajoukkuepuolustajan Mestikseen! "Tämän tason pelaajia ei ihan joka päivä nähdä Mestiksessä"

New York Rangersin sopimuspelaaja Tarmo Reunanen on liittynyt lainasopimuksella jääkiekon Mestiksessä pelaavan TUTO Hockeyn vahvuuteen.

TUTO-kasvatti Reunasen, 22, lainasopimus kestää joulukuun 15. päivään saakka. Rangersilla on oikeus kutsua suomalaispuolustaja harjoitusleirille myös ennen lainasopimuksen päättymistä.

Reunanen on pelannut turkulaisessa TUTOssa viimeksi kaudella 2016–17. Mestis-kauden jälkeen hänen matkansa jatkui SM-liigaan ja TPS:n kautta Rauman Lukkoon, jossa hän pelasi kaksi viime kautta. Reunanen on kahtena edelliskautena pelannut otteluita myös A-maajoukkueessa.

TUTOn oli mahdollista saada Reunanen lainalle, kun kävi selväksi, että uusi NHL-kausi on alkamassa aikaisintaan vuodenvaihteessa. TUTO-valmentaja Miikka Laaksonen kiittelee tiedotteessa Rangersia ja Reunasta mahdollisuudesta saada puolustaja turkulaisseuran riveihin.

– Tämän tason pelaajia ei ihan joka päivä nähdä Mestiksessä, ja nyt kyse on vieläpä omasta kasvatista. ”Tare” tuo joukkueeseemme kiekollista huippuosaamista. Toivomme hänen tuovan koppiin myös ammattilaisen esimerkkiä. Meillä on monta eteenpäin pyrkivää nuorta pelaajaa joukkueessa, joiden tavoitteena on jääkiekkoammattilaisuus. Nyt he näkevät syksyn ajan, miten maailman huipulla toimitaan, Laaksonen sanoi.

Reunanen pelaa TUTOn paidassa Mestis-kauden avausottelunsa jo tänään perjantaina Forssassa FPS:n vieraana.

Reunanen on New York Rangersin neljännen kierroksen varaus kesältä 2016.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja