Neumann laihtui lähes 20 kiloa ilman liikuntaa

Dingo-yhtyeen nokkamies Pertti Neumann alkoi kiinnittää syömiseensä huomiota ja karisti rutkasti kiloja.

– Aloin katsoa, mitä suuhuni laitan ja milloin. En vedä enää illalla mitään lihottavaa ja syön pieniä annoksia, mutta useammin. Ei itseensä tarvitse tunkea neljää kiloa ruokaa kerralla ja sitten maata ketarat ojossa, hän ohjeistaa.

Mitään tiukkaa dieettiä Neumann ei ole noudattanut, vaan muuttanut elämäntapojaan pysyvästi.

– Ei tarvitse unohtaa pizzojakaan ja muita sellaisia, kyllä niitä silloin tällöin voi syödä. Että ei tässä miksikään porkkanan purijaksi ole alettu.

Liikuntaa mies ei ole voinut harrastaa, sillä Tallitähdet-ohjelmassa vammautunut käsi ei salli juuri minkäänlaista liikettä.

– Olen joutunut pidättäytymään liikunnasta oikeastaan kokonaan. Käsi on periaatteessa jatkuvasti kipeä ja se pahenee, jos yritän tehdä sillä jotain. Soittamaan pystyn rajoitetusti. Oikeusprosessi tuotantoyhtiön kanssa on edelleen vaiheessa, hän kommentoi.

Kauhistuin olemustani televisiossa

Jaksaminen on muutoin parantunut huomattavasti kilojen karistua. Laulaja ei harrasta vaa’alla käymistä, mutta arvelee kiloja lähteneen 15–20.

– Olen 180 senttiä pitkä ja painan nyt noin 85–90 kiloa. Jonkin sortin lihakset varmaan painavat eniten, mutta höllyvimmästä massasta olen päässyt eroon.

Neumann kertoo kauhistuneensa olemustaan katsottuaan kesällä kuvattua MTV3:n Linnan tähdet -ohjelmaa, vaikka ei myönnäkään sen toimineen varsinaisesti kimmokkeena laihdutukselle.

– Eikä tässä rakkaudestakaan ole kyse. Mutta kun huseeraan yksinhuoltajaisänä kahden nuoren formulakuskin kanssa, on pakko yrittää pitää itsensä kunnossa.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat