Mainos

Nelikymppistä opettajaa syytetään 15-vuotiaan hyväksikäytöstä – syytetään adoptoineen pojan seksiä varten

Yhdysvalloissa 43-vuotiasta opettajaa syytetään 15-vuotiaan oppilaansa seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kertoo Fox News. Oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan opettaja adoptoi pojan harrastaakseen tämän kanssa seksiä säännöllisesti. 

Rayna Culver majoitti oppilaansa luokseen joulukuussa 2015, kun tämä oli joutunut ulos kodistaan sukulaistensa luona. Myöhemmin Culverista tuli oppilaan laillinen huoltaja.

Trentonin kaupungissa, New Jerseyn osavaltiossa sijaitsevassa Rivera Middle School -koulussa tutustuneella kaksikolla oli tiettävästi erittäin läheinen suhde. Culverin epäilläänkin adoptoineen oppilaan tavoitteenaan olla seksisuhteessa tämän kanssa.

Naimisissa oleva Culver pidätettiin toukokuussa ja häntä syytetään sekä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä että lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta. Culverin asianajajan mukaan syytökset ovat täysin keksittyjä. 

Oppilas on todennut, että seksisuhde sai alkunsa opettajan käynnistämästä koskettelusta. Oppilas ei uskaltanut kieltäytyä seksistä pelkonaan yösijan menettäminen. Vaikka oppilas yritti katkaista suhteen tekstiviestitse, Culver teki selväksi, ettei halunnut sen loppuvan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.