Neitsyen vuosihoroskooppi 2020

Älä tee rahaan liittyviä päätöksiä liian impulsiivisesti. Raha-asioissa, jos missä, tarvitaan järkeä ja tarkkaa harkintaa. Neitsyiden uralla on luvassa kehitystä ja muutoksen tuulia.

Rakkaus

Sinä nautit vuonna 2020 jokaisesta hetkestä rakkaasi seurassa. Välillänne on voimakasta vetovoimaa, joka ei jää ulkopuolisiltakaan huomaamatta. Sinä kuitenkin harkitset välillä turhan pitkään ennen kuin rohkenet kertoa ajatuksistasi kumppanillesi. Et myöskään uskalla näyttää tunteitasi, sillä pelkäät miten rakkaasi ottaa ne vastaan.

Sinkkuneitsyillä on voimakas tarve löytää kumppani rinnalleen. Yksinolo ahdistaa sinua. Liian epätoivoinen etsiminen ei kuitenkaan johda tuloksiin, ja kaiken lisäksi sinä ehkä etsit aivan vääristä paikoista. Kun hetki on oikea ja kiinnostava persoona ilmaantuu eteesi, se on menoa!

Perhe ja ystävät

Sinulla on voimakas side perheeseesi. Pidät heihin säännöllisesti yhteyttä, vaikkette asuisikaan yhdessä. Sinä olet aina valmis auttamaan iäkkäitä vanhempiasi tai muita sukulaisia. Hoidat myös mielellään sisaruksiesi ja ystäviesi lapsia. Tiedät, että niin perheesi kuin ystäväsikin ovat puolestaan sinun tukenasi silloin, kun sinä tarvitset apua.

Työ ja ura

Neitsyiden uralla on luvassa kehitystä ja muutoksen tuulia. Sinä olet valmis antamaan työlle kaikkesi, eikä se varmasti jää pomoltasi huomaamatta. Voit siis hyvinkin odottaa saavasi ylennyksen tai ainakin palkankorotuksen. Jos taas harkitset työpaikanvaihtoa, on sinulla siihen nyt todella hyvät mahdollisuudet.

Työtä vailla olevien neitsyiden kannattaa pitää silmänsä koko ajan avoimina. Sopiva työpaikkailmoitus voi osua kohdalle hetkenä minä hyvänsä, ja silloin on toimittava nopeasti. Paikka voi hyvinkin mennä aktiivisimmalle, vaikka hakuaikaa olisi vielä runsaasti jäljellä.

Raha

Älä tee rahaan liittyviä päätöksiä liian impulsiivisesti. Raha-asioissa, jos missä, tarvitaan järkeä ja tarkkaa harkintaa. Tee itsellesi budjetti, ja pidä siitä kiinni. Se hillitsee hallitsematonta tuhlailuasi ja estää sinua joutumasta taloudellisiin vaikeuksiin.

Opiskelu

Opiskelupaikkaa etsivillä neitsyillä on tänä vuonna useita hyviä vaihtoehtoja valittavana. Suuren tarjonnan keskeltä sinun voi olla todella vaikeaa valita sitä, mikä on paras sinulle ja tulevaisuudellesi. Valitse sellainen ala, josta olet oikeasti kiinnostunut, ja jolla voit kuvitella viihtyväsi vaikka koko elämäsi.

Hyvinvointi

Työkiireet voivat väsyttää ja stressata sinua tänä vuonna. Selätä stressi ja väsymys lepäämällä tarpeeksi ja harrastamalla liikuntaa. Ja ennen kaikkea, ohjaa ajatuksesi vapaa-ajalla jonnekin aivan muualle kuin töihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja