Neitsyen kesähoroskooppi 2018

Sinä nautit tänä kesänä siitä, että sinun ympärilläsi on paljon ihmisiä. Silloin tunnet oikeasti eläväsi, etkä ehdi tuntea mahdollista ikävää ja yksinäisyyttä, joka sinun sydäntäsi kuitenkin ajoittain kalvaa.

Sinun kesästäsi ei tule välttämättä helppo, mutta se hyvä puoli hankaluuksissa on, että ne avaavat sinun silmäsi ja opettavat sinua katsomaan asioita aivan uudella tavalla. Jonkinlaisia muutoksia voikin olla luvassa sinun ihmissuhteisiisi. Saatat ihastua, rakastua, erota tai panna suhteesi ainakin paussille.

Jokin tulee päätökseensä

Neitsyen juhannustaika

Jos juot juhannusyönä seitsemän lasillista, et ehkä muista, kenen kanssa olet juhannuksesi viettänyt. Unessa voit kuitenkin nähdä tulevan puolisosi.

Jokin aikakausi sinun elämässäsi voi olla kesän aikana tulossa päätökseensä. Sinä et siitä huolimatta tunne olevasi vielä valmis aloittamaan uutta suhdetta. Kevyttä tapailua ei mikään toki estä. Siinä onkin nyt tilaisuus tapailla erilaisia ihmisiä ilman yritystä löytää mitään elämää suurempaa.

Juuri silloin, kun sinä et mitään yritä, etkä mitään odota, voi kuitenkin käydä niin, että joku kiinnostava tyyppi kävelee sinua vastaan ja hän sananmukaisesti vie sinulta jalat alta. Hän on liian kiehtova ja puoleensavetävä ohitettavaksi, joten älä anna tilaisuuden mennä hukkaan. Mikään ei kaduta myöhemmin niin paljon kuin käyttämättä jäänyt tilaisuus.

Luvassa lomamatka

Heinäkuussa sinä ehkä pakkaat matkalaukkusi ja lähdet matkalle. Hymy on matkalla sinun paras asusteesi. Kun puet valloittavan hymyn päällesi, ei matkastasi voi tulla mitään muuta kuin onnistunut.

Tylsää sinulla ei ole sittenkään, vaikket tänä kesänä pääsisi matkalle ollenkaan. Kotonakin sinulla riittää tekemistä, etkä sinä todellakaan ehdi kyllästyä. Voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien ja perheen kuin kokonaan uusienkin tuttavuuksien seurassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja