NBA-tähti Stephen Curry järjettömässä vedossa, 33 pinnaa pelkästään ottelun jälkipuoliskolla – Golden State Warriors jyskytti jatkoon

Golden State Warriorsin NBA-korilinko Stephen Curry toipui sormivammastaan nopeasti mahtivireeseen ja antoi kätensä käydä Houston-pudotuspelisarjan kuudennessa pelissä perjantaina. Curry oli kahden neljänneksen jälkeen nollassa pisteessä, mutta heitti ottelun toisella puolikkaalla 33 pistettä, joiden turvin Golden State otti ottelusta voiton ja jatkopaikan. Golden State voitti ottelun 118–113 ja kaappasi jatkopaikan otteluvoitoin 4–2.

Curryn suoritus hurmasi jopa lajin muut tähtipelaajat.

–  Ikinä ei pidä aliarvioida hallitsevan mestarin suurta sydäntä, lajin ykköstähti LeBron James tviittasi.

Myös Miami Heatin Dwyane Wade ja Clevelandin Larry Nance Jr. intoutuivat ylistämään Curryn panosta twitterissä.

–  On parasta lopettaa Curryn arvostelu sen perusteella, että hän uhkaa joskus oman etunsa joukkueen puolesta. Halutessaan hän on kentällä peto, Wade todisti.

Nance ilmoitti nauraneensa vedet silmissä Curryn ylivoimaiselle esitykselle.

–  Stephin 33 pistettä pelkästään ottelun toisella puolikkaalla on ihan järjetön suoritus. Ei sille voi kuin nauraa, Nance totesi.

Hallitseva mestari Golden State kohtaa pudotuspelien välierissä Portland–Denver-ottelusarjan voittajan. Portlandin ja Denverin kamppailu on tasatilanteessa 3–3.


Lue myös:

    Uusimmat