NBA-legendan ystävä Marko Yrjövuori sai vahvistuksen Kobe Bryantin kuolemasta: "Varmistin vain, ettei ollut joku sairas pila"

NBA-legenda Kobe Bryantin pitkäaikainen fysioterapeutti ja ystävä Marko Yrjövuori kertoo MTV Urheilulle saaneensa vahvistuksen ex-koripallotähden kuolemasta helikopterionnettomuudessa.

Yhdysvaltalainen TMZ-sivusto uutisoi myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa Bryantin olleen yksi viidesta Los Angelesin lähistölle pudonneen helikopterin kyydissä olleesta, jotka kaikki saivat onnettomuudessa surmansa.

MTV Urheilu tavoitti Bryantin hyvän ystävän Marko Yrjövuoren, joka oli jo saanut tiedon pelaajalegendan poismenosta.

– Minulla alkoi yhtäkkiä puhelin piippaamaan ja soimaan. Ajattelin, että mitä ihmettä nyt on tapahtunut, Yrjövuori kertoo.

– Sitten sain uutisen ja laitoin vielä viestiä, varmistin että se oli totta. On tämä aikamoinen shokki. Ei siitä mihinkään pääse.

– Minä soittelin meidän hyville yhteisille ystävillemme, ja heidän (Bryantien) turvamiehilleen. Varmistelin vain, ettei se ole mikään sairas pila. Ikävä kyllä se ei ollut sairas pila – näin olen ymmärtänyt, hän jatkaa.

(juttu jatkuu)

Yrjövuori muisti Bryantia myös Twitter-tilillään:

Muistivat toistensa lapsia syntymäpäivinä

TMZ:n mukaan ainakaan Bryantin vaimo Vanessa ei olisi ollut helikopterin kyydissä turmahetkellä. Perheeseen kuuluu neljä lasta, joista nuorin syntyi viime kesänä.

– En osaa yhtään sanoa näihin mitään. Kuulin vain onnettomuudesta ja että pitkäaikainen ystävä on menehtynyt, Yrjövuori kommentoi tietoa.

Bryantista ja paimiolaislähtöisestä Yrjövuoresta tuli hyvät ystävät heidän työskennellessään yhdessä Los Angeles Lakersissa vuosien ajan. Yhteys on säilynyt senkin jälkeen, kun Yrjövuori palasi Suomeen ja Bryant lopetti peliuransa vuonna 2016.

– No ei siitä montaa päivää ole, kun viimeksi viestiteltiin.

– Kyllä me aina muistamme syntymäpäivät ja lasten syntymäpäivät. Kyllä ne aina muistetaan, Yrjövuori toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat