NBA-finaaleiden yllä pyörii erikoinen ilmiö – supersuosittu rap-artisti sanasodassa tähtipelaajien kanssa

Tämän kevään ja alkukesän koripallon NBA-finaaleissa kohtaavat ennakkosuosikki Golden State Warriors ja ensimmäistä kertaa koskaan loppuhuipennuksessa mukana oleva Toronto Raptors. Finaaleiden avauksessa Raptors järjesti yllätyksen kaadettuaan Warriorsin. Suomen aikaan maanantain vastaisena yönä pelatussa toisessa kohtaamisessa Warriors tasasi voitot.

Loppulukemat olivat hallitsevien mestarien hyväksi 109-104.

Finaalisarjan kohdalla puhutaan selkeästä haastajasta ja supersuosikista. Raptors yrittää laittaa kampoihin nimekkäälle Warriorsille, jonka riveistä löytyy koko lajin terävimpään kärkeen kuuluvia supertähtiä kuten Stephen Curry ja Kevin Durant.

Finaaleiden ylle on kuitenkin muodostunut sangen erikoinen ilmiö.

Sen sijaan että joukkueet keskenään kävisivät kovaa sanaharkkaa ja henkistä taistoa, tästä on vastannut aivan ulkopuolinen taho.

Kovana koripallofanina tutuksi tullut supersuosittu rap-artisti Drake on lyönyt oman kapulansa soppaan varsin näyttävällä tavalla. Kanadalainen ja Toronton alueelta kotoisin oleva Drake on yltynyt sangen kovaan sanasotaan Warriors-tähtien kanssa.

Ensimmäisen finaalin yhteydessä Drake räksytti muun muassa äänekkäästi kentänlaidalta Warriors-tähden Draymond Greenin suuntaan.

– Onko teillä kysymyksiä koripallosta? Green kuittasi, kun häneltä tivattiin sanallisesta väännöstä Draken kanssa.

Tuorein vääntö nähtiin toisen finaalin jälkeen pukukoppikäytävällä, jossa Drake kohtasi ohimennen Warriors-tähtiä.

Vierasjoukkueen riveistä tähtipelaaja Klay Thompson innostui kuittailemaan näyttävästi Draken suuntaan, käyttäen muun muassa ivallisesti kanadalaisartistin oikeaa etunimeä.

– Nähdään länsirannikolla, Aubrey. Tänään taisi olla hiljaista, Thompson heitti, yltyen toisen tähtipelaajan Durantin kanssa huutelukuoroon.

Drake, 32, kuuluu Pohjois-Amerikassa suosituimpien rap-artistien joukkoon. Draken tuoreet levyt ovat olleet myyntihittejä ja hänen useat singlet ovat olleet myös laajasti kansainvälisessä soitossa.

NBA-finaalit jatkuvat Suomen aikaan torstain vastaisena yönä Warriorsin kotipyhätössä Oracle Arenalla Oaklandissa.

Lue myös:

    Uusimmat