Näyttelijäkomistus meni naimisiin – Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lähettivät hulppean häälahjan

2:55
Brittimedia seuraa tiiviisti herttuatar Meghanin liikkeitä.

Idris Elba ja hänen tuore vaimonsa Sabrina Dhowre saivat arvokkaan häälahjan prinssi Harrylta ja herttuatar Meghanilta.

Brittinäyttelijä Idris Elba meni viikonloppuna naimisiin mallirakkaansa Sabrina Dhowren kanssa. Kolme päivää kestäneitä häitä juhlittiin Marokossa.

Pari sanoi toisilleen tahdon Ksar Char Bagh -hotellissa. Juhliin osallistui 150 vierasta. Kutsuttujen joukossa olivat myös prinssi Harry ja herttuatar Meghan, mutta esikoisensa syntymään valmistautuva pariskunta ei saapunut paikalle. Herttuapari korvasi poissaolonsa lähettämällä hääparille hulppean lahjan.

Harry ja Meghan antoivat parille häälahjaksi yli 8000 euron arvoisen taideteoksen. Connorin veljesten taideteoksessa on 1950-luvun tyyliin tehty kuva tyylikkäästä naisesta ja sanat: ”Miksi sulautua joukkoon, kun sinut luotiin erottumaan?”

Connorin veljekset on salanimi, jonka taakse kätkeytyvät brittitaiteilijat James Golding ja Mike Snelle. Taiteilijat julkaisevat kuvia teoksistaan Instagram-tilillään.

Elba ja Dhowre tapasivat, kun Elba oli kuvaamassa The Mountain Between Us -elokuvaa Kanadassa vuonna 2017. Näyttelijä kosi rakastaan viime vuoden helmikuussa elokuvanäytöksessä.

Kihlauduttuaan Elba kertoi People-lehdelle, miksi Dhowre on hänelle se oikea.

– Hän saa minut nauramaan ja meillä on yhteiset tavoitteet. Hän tekee minut onnelliseksi. Hän saa minut juhlimaan onnistumisiani, ja kun en ole varma asioista, hän saa minut ajattelemaan.

British Vogue oli paikalla pariskunnan häissä ja julkaisi Instagramissa romanttisen kuvan hääparista.

Lähteet: People, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja