Mainos

Näyttelijäkaunotar loi Kingi-hahmon omista kokemuksistaan: "Olen joutunut tekemään töitä häpeän voittamiseksi"

Linda Wiklundin Kingi-hahmo Lilli Pulli on kilpailuun mukaan lähtenyt terveyskeskuslääkäri. Kisan voiton tiellä tuntuu olevan vain Lillin häpeän tunne.

Kingi-näyttelijä Linda Wiklund kertoo hahmonsa Lilli Pullin olevan hyvin tyypillinen suomalainen, jonka häpeänkynnys on todella matala. Lilli on Wiklundin mukaan heittäytyjä, mutta paniikki iskee helposti.

– Häntä hävettää ja nolottaa lähtökohtaisesti kaikki ja hän joutuu sen takia elämään jatkuvassa vaarassa, koska elämähän on hyppyjä täynnä ja Lilli pakotetaan hyppäämään aina. Hän toivottavasti kasvaa sarjan aikana siihen, että häntä ei enää jännittäisi näin paljon, Wiklund sanoo MTV.fi:lle.

Ujo Lilli päätyi Kingi-kilpailuun kollegojensa ilmoittamana. Wiklund kertoo, että hahmo ei ajatellut selviävänsä kilpailussa seitsemän kilpailijan parhaimmistoon. Wiklund kävi läpi monta hahmoa, mutta Lilli kosketti häntä eniten.

– Minulla oli tosi paljon hahmoja, joiden kanssa tein töitä aika pitkään, mutta sitten meidän tuottajan kanssa tultiin siihen tulokseen, että tämä hahmo on sellainen, joka meitä nauratti, hävetti ja itketti.

Wiklundin mukaan hän samaistuu omaan hahmoonsa vahvasti.

– Olen näyttelijänä joutunut tekemään töitä häpeän voittamiseksi. Oman paikan ottaminen ja sen pitäminen on ollut kovan työn tulos, Wiklund sanoo. 

Kovasta häpeäntunteesta huolimatta hahmolla on myös vahvuuksia.

– Hahmon vahvuuksia ovat vahva perhetuki ja se, että hän ei karkaa ikinä paikalta. Kun hän on päättänyt jotain tehdä, niin on selvää, että vaikka hävettää niin tässä olen ja tässä seison. Hän ei ole pelkuri.

Kingi lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.