Näyttelijä Sara Grady sukelsi syvälle brittikulttuuriin Royal Ascot -hevostapahtumassa: "Suomessa ei ole mitään sellaista"

Rantabaari 1:10
Sara Grady meni äskettäin naimisiin. Katso videolta, miten hän astui avioliiton satamaan.

Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä Sara Grady on vaikuttunut Royal Ascot -brittitapahtumasta, jossa hän vieraili aviomiehensä kanssa kesäkuussa. 

Kerran vuodessa Ascot-nimisessä kaupungissa Lontoon kupeessa pidetään Royal Ascot -hevoskilpailutapahtuma. Tänä vuonna kesäkuussa mukana oli myös Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä Sara Grady (ent. Nurmi) ja hänen aviomiehensä.

– Menimme sinne niin kutsuttuna Lady’s Day -päivänä, jolloin naiset pukeutuvat hienosti. Säännöt ovat tarkat: hihojen pitää olla pitkät, ei saa näkyä olkapäät, eikä polvet. Se on brittien sosiaalinen tapahtuma, jossa näin myös kuningas Charlesin. Se oli todella mielenkiintoinen kokemus, Grady kertoi MTV Uutisille.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tapahtumassa on kaksi eri puolta, joista toiseen voi ostaa lipun kuka vain. Tapahtumaan osallistui tuhansia ihmisiä. Gradyn aviomies on jäsen, joten he pääsivät toiselle niin kutsutulle Royal Enclosure -puolelle. 

Gradyyn teki vaikutuksen, miten syvällä brittikulttuurissa tällainen perinne oikein onkaan. 

– En tiennyt, että ihmiset ovat aivan fiiliksissä hevosista. Tämä on vähän kuin heidän Suomi-jääkiekkonsa. Vaatetus on myös omaa luokkaansa. Suomessa ei ole mitään sellaista. Valmistauduin monta kuukautta – mekon löytäminen oli minulle todella iso stressinaihe. Mekko löytyi lopulta netistä, mutta hattu piti teettää. Sovitin sen jo maaliskuussa Lontoossa.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sara Grady meni äskettäin naimisiin. Katso videolta, miten hän astui avioliiton satamaan. 

Rantabaari MTV Katsomo+ -tilaajille 31.5. alkaen neljä jaksoa perjantaisin. Maksuttomassa MTV Katsomossa yksi jakso päivässä maanantaista torstaihin ma 3.6. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat