Näyttelijä Millie Bobby Brown paljastaa, miten Jake Bongiovi kosi häntä veden alla

Stranger Things -sarjasta tuttu näyttelijä Millie Bobby Brown ja muusikko Jon Bon Jovin poika Jake Bongiovi kihlautuivat huhtikuussa 2023. 

Stranger Things -sarjasta tuttu näyttelijä  Millie Bobby Brown, 20, paljasti 29. helmikuuta The Tonight Show’ssa, miten hänen kumppaninsa Jake Bongiovi, 21, kosi häntä huhtikuussa 2023. 

– En ole kertonut tätä kenellekään, koska on hetkiä, avainhetkiä, mutta olen sitä mieltä, että (Jimmy) Fallon on paras, ja lisäksi mielestäni tämä on liian hyvä tarina jättää kertomatta. Periaatteessa Jake ja minä kihlauduimme sukeltaessa. Rakastamme sukeltamista, saimme sukelluslisenssimmekin yhdessä, Brown kertoi. 

Brown kertoi Bongiovin sanoneen hänelle, että tämän täytyi olla hereillä kyseisenä aamuna kahdeksalta, koska he lähtisivät sukeltamaan. Brown oli hieman ihmeissään, kun hänen puolisonsa vielä kertoi heidän menevän samaan paikkaan kuin yleensä. 

– Sanoin, että se on tylsää, että mennään johonkin uuteen paikkaan, Brown kertoi. 

Bongiovi kuitenkin kieltäytyi. Kosinta tapahtuikin veden alla, kun Bongiovi antoi Brownille simpukankuoren. 

– Käänsin sen ympäri, ja siinä oli sormus, Brown muisteli ja kertoi tehneensä veden alla okei-merkin. 

Bongiovi yritti laittaa sormuksen Brownin sormeen, mutta sormus putosi. Bongiovi kuitenkin syöksyi vastoin sukellusopettajan sanoja syvemmälle pelastamaan sormuksen ja onnistui siinä. 

– Se on heijastus siitä, kuka hän on, ja minusta tuntuu, että pidämme aina toistemme selustaa, ja jos joku pudottaa pallon, me otamme kopin, Brown sanoi.

Bongiovi on muusikko Jon Bon Jovin, 62, poika.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat