Näytä upealta – myös flunssaisena!

Jos sinun on flunssasta huolimatta poistuttava neljän seinän sisältä, näiden meikkiguru Bobbi Brownin vinkkien avulla voit näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta. Vaikka olosi ei flunssassa tuntuisikaan hyvältä, se ei tarkoita, ettetkö voisi näyttää upealta.

Onko nenäsi rohtunut niistämisestä? Punoittavatko silmäsi? Talvella flunssa iskee helposti. Levänneen ja terveen olemuksen aikaansaaminen käy kuitenkin helposti näiden niksien avulla!

Tuplaa kosteutus

Flunssaisena iho kuivuu nopeasti, ja se on altis ihottumalle. Välittömän korjauksen aikaansaamiseksi Bobbi Brown neuvoo käyttämään kahta kosteusvoidetta yhden sijaan. Levitä kasvoillesi ensin kevyt, ravitseva päivävoide. Lisää sen päälle poikkeuksellisesti vielä esimerkiksi jonkin toisen merkin paksumpi kosteusvoide. Tämän niksin avulla saat ihosi todella kosteutetuksi ja sitä kautta heleän näköiseksi. Muista juoda myös erityisen paljon vettä, se tekee hyvää niin kehollesi kuin kasvojen ihollesikin.

Älä säästele peitevoidetta

Jos olet joutunut viettämään unettomia öitä flunssasi takia, käytä keltasävyisellä pohjavärillä varustettua peitevoidetta neutralisoimaan tummuutta tai punaisuutta silmiesi alla. Brown suosittelee, että käyttäisit yhden tai kahden asteen vaaleampaa peitevoidesävyä kuin meikkivoiteesi, jotta väsymisen merkit peittyvät varmasti.

Pysy perusasioissa

Viimeinen asia jonka haluat puolikuntoisena tehdä, on levittää paksu meikkikerros kasvoillesi. Jätä siis väliin ylimääräisen kosmetiikan käyttö, ja pysy perustuotteissa: kosteutuksessa ja pohjameikissä. Lisäksi Brown suosittelee sipaisemaan kasvoille hieman poskipunaa, jotta iho saa terveennäköisen hehkun. Halutessasi voit lisätä vielä pienen määrän ripsiväriä ja huulikiiltoa viimeistelläksesi kokonaisuuden.

MTV/Helmi

Lähde: Dailymakeover.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja