"Narsisti, diiva ja ballerina" – Jokerien ex-tähti vastasi kylmän viileästi tylyyn kritiikkiin

2:06
KHL-kausi päättyi ennenaikaisesti koronaviruksen vuoksi.

Jokereissakin pelannut ruotsalaishyökkääjä Linus Omark sai venäläismediassa rajua rapaa, mutta Ruotsin media antoi mahdollisuuden kommentoida.

Huipputaitava hyökkääjä Linus Omark teki Salavat Julajev Ufan riveissä 401 ottelussa 353, mutta sekään ei ihan kaikille riitä.

Sovsportin kolumnisti Vitali Slavin ruoski jutussaan ruotsalaista olan takaa. Hän kutsui Omarkia diivaksi, narsistiksi ja ballerinaksi.

– Mitä hän on koskaan tehnyt seuran hyväksi? Ei mitään! Hän on feikki pelaaja, joka ei saa koskaan työtään päätökseen ja filmaa heti kun on mahdollisuus. Ei ole ihme, ettei hän koskaan saanut NHL-paikkaa, Slavin tykitti.

– Tulemme hyvin toimeen ilman Omarkin halpoja temppuja, jotka voidaan laskea silkaksi narsismiksi. Jos ollaan rehellisiä, hän on snobi, joka ei ole suosittu pukukopissa. Oli vain ajan kysymys, ettei mustalle lampaalle ollut tilaa.

"Saavat ajatella mitä haluavat"

Sportbladet kysyi Omarkilta mielipidettä syytöksiin.

– Ihmiset saavat ajatella mitä haluat. Minut tuntevat tietävät, että olen tehnyt kaiken seuran eteen. Kirjoittaja ei edes tunne minua, hän sanoi.

Slavin väitti, että Omark oli KHL:ssä ainoastaan rahan takia. Toimittajan mielestä hän osoitti epäkunnioittavaa asennetta, kun jätti opiskelematta venäjän kielen.

– Kuten sanottua, he eivät edes tunne minua. Eikä venäjän kieli ole niitä helpompia.

Omark on suuntaamassa seuraavaksi Sveitsin NLA:aan, ja häntä on huhuttu Servetten riveihin. Omarkin mukaan seura olisi halunnut jatkaa sopimusta, mutta hän päätti mennä perheen ehdoilla.

Omark jätti Instagram-tilillään jäähyväiset kannattajilleen. Hän pelasi Jokereissa kauden 2014–15 ennen lähtöään Venäjälle.

– Olen ylpeä, kun olen saanut pelata viimeiset viisi vuotta maailmanluokan organisaatiossa. Minut ja perheeni on toivotettu avosylin vastaan ensimmäisestä päivästä lähtien.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja