Napapiirin sankarit saa jatkoa – kolmannessa osassa yllätysohjaaja

Napapiirin sankarit -elokuvasarjalle on tekeillä kolmas osa. Elokuva kuvataan tulevana kesänä ja se saa ensi-iltansa vuonna 2017. 

Tiedotteen mukaan elokuvan kolmannessa osassa Jussi Vatasen näyttelemä Janne on eksynyt "elämänsä keskipäivän pimeään metsään" ja lähtee etsimään itseään Lappiin.

– Olen aina halunnut kirjoittaa komedian vaeltamisesta. Tajusin, että vaellushan sopisi täydellisesti Napis-konseptiin. Vaelluselokuvissa ollaan aina etsimässä itseä. Niin tässäkin, kertoo elokuvasarjan käsikirjoittaja Pekko Pesonen.

Kolmannen Napapiirin sankarit -elokuvan ohjaa Tiina Lymi.

– Napapiirin sankarit 3 -elokuvassa on koossa sellaiset ainekset, jotka tyrkyttävät  ohjaajalle kuin tarjottimella komediaa, draamaa, visuaalista ihanuutta ja mahdollisuutta välittää katsojille havaintoja ystävyydestä, rakkaudesta ja aikuistumisen kauhistuttavasta myllerryksestä pienen ihmisen päässä, Lymi pohdiskelee tiedotteessa.

Lymin esikoisohjaus nimeltä Äkkilähtö saapuu elokuvateattereihin tässä kuussa.

Kaksi aiempaa Napapiirin sankarit -elokuvaa ovat olleet yleisömenestyksiä. Vatasen lisäksi rooleissa on nähty myös Pamela Tola, Timo Lavikainen, Kari Ketonen ja Miia Nuutila

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja