Mainos

Nanne Dahlman lopettaa

Nanne Dahlman voitti odotetusti tenniksen sisäkenttien Suomen mestaruuden tänään Turussa. Dahlman kukisti naisten loppuottelussa 18-vuotiaan Hanna-Katri Aallon erin 2-1 6-4, 3-6, 6-0.

Dahlman voitti kaksinpelin lisäksi nelinpelin mestaruuden Linda Janssonin kanssa ja sekanelinpelin mestaruuden Kimmo Hurmeen kanssa.
-Nämä olivatkin sitten viimeiset SM-kisani, sanoi 26-vuotias Dahlman ottelun jälkeen.

Dahlman kertoi, että lopettamispäätös syntyi jo vuoden alussa, kun motivaatiota kovaan harjoitteluun ei enää löytynyt.
-Motivaatio on loppu, rahoitus vaikeaa ja ranking-sijoitus on selvästi laskussa, perusteli kymmenen vuotta ammattilaiskenttiä kiertänyt Dahlman päätöstään.

Dahlmanin mukaan Suomen naistennis on pahassa lamassa, vaikka hopealle sijoittunut Hanna-Katri Aalto on kehittynyt kovaa vauhtia.
-Mielestäni 12-vuotiaasta Maarit Niemisestä voidaan vasta odottaa seuraavaa maailmalla menestyvää pelaajaa, mikäli tyttö jaksaa harjoitella, arveli Dahlman.

Hopealle sijoittunut Aalto oli tyytyväinen hopeamitaliin. Hän pystyi ensimmäistä kertaa viemään Dahlmanilta erän. Etenkin syöttötyöskentelyn varmistuminen ilahdutti Aaltoa.
-Nopealla kentällä hyvä syöttö on puoli voittoa, totesi Aalto, jonka tavoite on päästä mahdollisimman nopeasti maailmanlistalla sadan parhaan joukkoon.

Viimeisessä erässä hän ei enää pystynyt taistelemaan Dahlmanin vastaan.
-Taktiikkana oli saada Nanne liikkeelle, mutta omat lyönnit eivät olleet riittävän tarkkoja, totesi Aalto.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.